Julrevy

2009-12-29, 10:33:23 / Kategori: Allmänt
Onsdagen 23 december jobbade jag hela förmiddagen och fram till klockan 13.10, hem o packa för att sedan ta sig till Göteborg i all jultrafik. Snabbt som attan köpa en tidning o nått att äta på bussen hem. Jag hann på i tid o vilket väder det var. Det snöade o vägarna var hala o sliskiga. En olycka såg jag på vägen till Linköping! Vi kom fram en halvtimme före tidtabellen :P Undrar egentligen hur det gick till eftersom det var sånt vinterväglag. Men vi slapp åka in i Borås o Jönköping för att hämta upp och lämna folk.
Jag tror jag är arbetsskadad för på bussen satt jag bredvid en tjej o jag bara kände hennes andedräkt hela tiden o det luktade infektion. Usch!!! Varför skulle jag sätta mig bredvid henne, men hon var i min ålder så självklart valde jag ju det.
När jag väl kom hem var det två stycken som blev sketglada! Mamma o min bonuspappa Erik.
På Julafton gick jag en powerwalk till stan och köpte tidningar för att det ska va mysigt på jul :) Sen åt vi julmat till lunch o kollade på Kalle Ankas Jul klockan 15.00. Vid 16.00 åkte vi till min syrra, Carina o hennes familj o gissa vem som blev glaaad. Jo Isabellh!!! :D Hon bara " Moster Lina" å man bara smälte :)
Fredagen blev lugn i jämförelse med gårdagens julaftonsstök och jag gick en powerwalk och sen på kvällen gick vi hem till Anders och Marianne. Vi drack vuxenglögg o fikade o Anders han tjatade hela tiden om "ska du inte ta den där" haha!!!!
Lördagen bestod av shopping med syrran ;) På Gina Tricot var kön till provrummet lika lång som kön till kassan :P Det vill säga över hela affären. Alla slet och drog i grejorna. Men ut kom jag med ett par jeans, 2 toppar, ett linne och en scarf. Därefter hittade jag en väska från Friis & Company på Energia och sen en vit skjorta på Carlings. Vi åt lunch på ett nytt café som jag inte kommer på namnet på för tillfället, men det låg inne i galleria Leo. In och ut i varenda affär. Vi började på HM eftersom dem öppnade 9.00 för medlemmar och vid halv fyra orkade vi inte med att gå ett enda steg till. Vi fick skjuts hem av mamma och Erik.
På söndagen var jag hos my father på förmiddagen, vi dök bara upp så han blev nog lite tagen på sängen :P sen på eftermiddagen var min morbror Magnus och mina kusiner hos mamma och vi åt tacobuffé :)
Slutet gott och allting gott. Igår bar det iväg hem till vänersborg igen för nyår ska jag fira i västergötland i år igen :)
KRAM på Er ♥

Sjuk...

2009-12-15, 18:30:10 / Kategori: Allmänt
Hej hopp, då var man sjuk :( Inte skoj alls, men det ärju tyvärr såna tider just nu. Pratade med mamma förut o hon hade ramlat o stukat handen. Blev VC o sen RTG.

Igår var det julfest på jobbet, jag var med en stund eftersom vi skulle ta ett nytt foto till hemsidan och det var därefter möte o sen julhazard. Det var meningen att vi skulle äta julbord på Alberts i Trollhättan, men jag gick hem vilade istället!!

Jag ska vara hemma imorgon med så får vi se hur det blir med torsdag.

Kramis

Bandymach: Vänersborg vs Sandviken

2009-12-02, 21:46:40 / Kategori: Allmänt
Igår jobbade jag i Arena Vänersborg med att dela ut Smiletandborstar och göra reklam för vår klinik! Det var även kvällen då jag såg min första bandymatch, ja...jag trodde också det handlade om innebandy först, men det var ju bandy på is...ungefär som hockey. Bandy är en stor sport här i Vänersborg :P
Idag tränade jag på gymmet. Blev 50 min!!!
Time to see Grey´s Anatomy!!