Värmeslag av största graden :P

2009-06-30, 13:40:28 / Kategori: Allmänt
Ååh, när jag satt o scalade på en patient kände jag bara hur det rann på ryggen. Ventilationen på jobbet har tydligen tatt semester :P Som alla andra vill och gör såhär under sommaren. :) Härligt med sol o ledighet o alla är så fint sommarklädda. Slutade ganska tidigt idag!

Egentligen borde jag tvätta idag, men jag vill även till stranden :) Hur ska man göra? Svårt val det dära...

Pratade med Dan igår och det är tydligen mkt nytt som har hänt i hans liv. Spännande!

/ Kramis

BAD

2009-06-28, 18:20:51 / Kategori: Allmänt
Richard o jag har badat i Vänern idag. Badplatsen ursand som ligger precis vid en camping. Det var skönt, men jag var lite av en badkruka :P Hehe!!! Sen så har jag vart på ett spinningpass, o jag sitter här i soffan o är totalt helt slut :) Rätt skönt det med. Imorrn är det jobb igen :D Två veckor kvar. Sen har jag ledigt i drygt fem veckor. Funderar på att kanske dra hem till Linköping en sväng o träffa Isabellh, Simon, Emelie o min syrra o självklart mamma o Erik. Förresten så var mamma o Erik här igår :) Härligt :) Vi åt lite gott o fikade o var en sväng vid slussen o kikade runt. Såg några båtar som slussade.

/ Kramis

Midsommar

2009-06-22, 22:06:28 / Kategori: Allmänt
Midsommar blev ju inte riktigt som det var tänkt, men det blev mysigt ändå. Det var tänkt att vi skulle till smögen vilket vi också var, men jag ville inte tälta på en betongplatta i en gästhamn där det blåste multum och supa skallen i bitar. Vi fiskade i lördags istället o på midsommarafton var vi bara o grillade på kvällen. Jag hade ju inte behövt tycka det var så jobbigt att va i smögen, jag hade ju själv valet att dricka eller inte. Men men smart o va efterklok!

Idag har jag jobbat o det blir en kort vecka denna vecka. Är nämligen ledig på fredag. Det är min tredje lediga fredag i rad :P Det var skoj på jobbet idag, men ibland går tiden lite segt. Alla fyllningar blir lite tråkigt att titta på efter ett tag för det är så tidskrävande o allt ska ske i samma ordning o det är klart det tar tid! Annars hade allt gått superlätt ju.

Tränade idag! Cyklade, men jag känner inte att jag är så sugen på o träna. Jag tror att det har med att jag blir så trött av detta med gräspollen. Det är det enda jag kan komma på som kan ha med det o göra. Det känns så segt liksom.

Åååh, jag vill ha det mysigt hemma hos mig. Mer mysigt än vad jag har nu! Mamma o Erik kommer i helgen så då ska dem ta med sig lite saker. 2 bänkar så jag kan ha ett som soffbord o sen ett som jag kan ha tvn på istället för den jag har nu.

Fyller förresten år på onsdag. Funderar på om jag ska göra nån kaka eller nått till dem på jobbet! :) Det återstår att se imorrn.

/ Kramis

/ Kramis

Full dag :)

2009-06-16, 19:51:29 / Kategori: Allmänt
Igår var det sommarfest i vänerparken med lek o mat o fika :) Det var mycket trevligt må jag säga :P Richard var med dit också vilket var väldigt skoj.

Fick ett paket idag som jag skulle hämta på Kvantum. Det var ett påslakanset som min syrra hade skickat till mig, det var hur fint som helst :D Bäddade rent med en gång :) Så snyggt det blev. Tack så jättemycket :D

För övrigt så har jag jobbat morgon/dag o sen ville de att jag skulle hjälpa till med en sak, men jag hade ju tvätttid så jag sa det helt spontant som om det var det viktigaste jag hade att göra idag :P Hehe...Sofia på jobbet tyckte jag var för härlig när jag sa det :P Så det blev tvätt i eftermiddags o sen passade jag på att cykla o sen har jag plockat iordning lite här hemma o sen lagat mat så nu väntar jag bara på pricken :)

Just det...har betalat lite räkningar som skulle in idag!

Pratade med Sandra i Söndags, såå härligt o göra det :)

/ Kramis

Godmorgon alla sömntutor :P

2009-06-09, 05:55:58 / Kategori: Allmänt
Godmorgon :)

I fredags var det ju en tuff dag, men igår gick det mkt bättre på jobbet måste jag säga! Så fort jag kom dit så frågade alla hur det var o de var hur omtänksamma som helst :) Så mysigt, det är så det ska vara. På mötet vid lunchtid så fick jag en kombinationsblomma - "hej, hej välkommen :P" o tuff dag i fredags.

Idag är det dags o jobba förmiddag, men jag slutar kanske vid en 15.00! Det blir lunch på skräcklan idag...det är ett område vid vänern, ute! Där samlas alla privata tandläkare o ska bara snacka o ha det trevligt :)

Somnade rätt sent igår, så risk för att jag är en liten trötter idag :P

Ska väl göra iordning mig nu o bli lite fin, vet dock inte vad jag ska ha på mig på lunchen idag...men det är ju ett senare problem!! De allra flesta tjejer kan jag tänka mig har det problemet ibland - att inte veta vad man ska ha på sig o så går man igenom hela garderoben utan att hitta nått bra :P

/ Kramis

Gott & blandat!

2009-06-06, 22:28:23 / Kategori: Allmänt


Min syrra o Isabellh :D Sååå fint!!!! Isabellh fyllde år :)


Fixarfrasselina har vart framme

2009-06-06, 22:15:58 / Kategori: Allmänt
Jag har vart en fixarfrasselina idag o tvättat, satt upp en fin ljuspunkt i lägenheten o sen har jag städat, cyklat o handlat. Mamma o Erik var här en sväng o hjälpte mig sätta upp en taklampa o fixa upp sakerna från de sista bananlådorna. Sen har vi slängt alla kartonger o sånt. Så nu ser det riktigt fint ut här :D

Imorrn är det en slappardag känner jag. Bara ha det mysigt o skönt!!! Ska försöka komma på nått att laga till pricken när han kommer hit! Han har hållt i ett juniorläger hela dagen, lära barn o fiska o få dem att tycka det är skoj. Tydligen så var tjejerna på hugget o ville va med hela, hela tiden. Sååå skoj o höra så det inte bara är killar som bara fiskar hela tiden :D Imorrn ska de fortsätta fiska o barnen får sova i tält idag.

En patient som var äldre o som jag hjälpte sa såhär till mig "Vet du vad det värsta är när man blir gammal? Näe, sa jag då! Det är när man gör saker o sen inte kommer ihåg dem". Det kan jag säga kändes i hjärtat när hon sa så!

Sen ett roligt citat...." När man blir äldre så börjar hela kroppen o hänga, brösten, rumpan, magen förutom tandköttet, det drar upp sig!" Haha!!! :P Så rolig!!! Det var också en patient som har sagt det :)

Fick min sista bok i twilightserien på posten i veckan. Så nu är det läsning som gäller varje chans man får :D Den är så bra!!!

Igår förresten så tog alla här omkring studenten! Det var värsta liv o rörelse här :) Riktitg skoj o se att även denna staden livar upp. Jag kan tänka mig att detta är en riktig turistmagnet på sommaren :P Vi får se helt enkelt! Det ser ut som om jag får jobba hela sommaren, fast det inte var tänkt så från början eller iaf större delen. Fast det vet man ju aldrig. Bara en känsla jag har! Jag var med min älskling o åt middag på restarungen Italia igår! Det var gott o en bonus var ju att jag slapp laga mat. Fast det är rätt roligt ibland det med :D

/ Kramis

/ Kramis

Allt är nytt!

2009-06-02, 15:25:50 / Kategori: Allmänt
Allt är nytt, jobb...lägenhet och stad :D! Måste säga att det är en väldigt mysig o trevlig stad och jobbet är underbart! Dock hände det en liten olycka o jag hade ner en grej, men det är ju bra att göra bort sig rejält o med en gång så har man det gjort.

Har bara assisterat idag o det har faktiskt gått förhållandevis bra!

Allt i lägenheten är inte uppackad ännu, det lär ju dröja ett tag innan man har fått ordninng på allt!

/ Kramis