Desperate Housewives

2009-03-31, 22:03:45 / Kategori: Allmänt
Nu har jag kollat på Desperate Housewives o det var bra! Men jag tänkte på Gabrielles barn - att hon inte kunde ha mer diciplin på dem. Undra hur man själv hade reagerat om ens barn hade sagt att de älskar till exempel som i detta fallet Carlos mer än Gabrielle. Hon gick ju ut på trappen o var ledsen....hade man blivit ledsen eller förbannad?! Dels för hur dem beter sig o för vad dem säger. Det tål att tänkas på....

Innan det började var jag o Richard på en promenad! Det blev 40 min o det var inte så kallt ute. Det har vart rätt varmt hela dagen :D Richard fiskade förut o han fick napp idag, 12 hugg eller nått var det!!!

Nu ska jag sova snart, först ska jag kanske duscha så jag slipper hålla på med blött hår imorrn :P

/ Kramis

Mat

2009-03-31, 17:51:19 / Kategori: Allmänt
Idag ska jag laga mat....det blir ädelostsås med kött i samt fullkornspasta :) Hoppas det blir gott!!! :D

Ikväll är det ju desperate housewives som jag har börjat kolla på tack vare Sandra :P Så det är det som står på agendan ikväll...annars blir det bara att ta det lugnt!!!

/ Kramis

Sugsystemet helt wrecked

2009-03-31, 16:55:07 / Kategori: Allmänt
Sugsystemet funkade inte idag så vi fick avboka alla patienter. Min patient tog jag rtg-bilder på o så fick jag beröm för hur fina dem var. Tack så mkt! :D Det är skönt o få höra sånt ibland!!! Man blir så glad då :D Vi hade ergonomi istället o så fick vi öva på varandra så jag var med Elnaz o Nadine. Jag fick gå hem halv två för jag är ff inte bra - var hos läkaren igen o de tog prover så jag får svar om ett par dar så att de eventuellt ska matcha rätt antibiotika beroende på vilka bakterier det handlar om. Jag är trött på detta nu, det är inte meningen o klaga, men det är ju faktiskt så att man blir det när det har gått så lång tid....det skulle säkert vem som helst tycka!

Imorgon är det intervjudags! :D Jag har försökt förbereda mig mentalt genom att försöka tänka på vad jag ska säga, men som sagt det är lättare sagt än gjort. Visst kan man fundera på det, men som Erik alltid säger så går det inte att föra ett samtal i förväg. O det är ju precis det ska va ett samtal. Inte ett korsförhör. Det gäller bara att försöka vara positiv o som man brukar va helt enkelt!

/ Kramis

Rullar på

2009-03-30, 20:41:38 / Kategori: Allmänt
C-uppsatsen rullar på med rasande fart kan jag säga! Vi är klara med resultatet, i alla fall en bra grund....för det brukar ju va så att man får ändra lite när handledaren har kikat på det. Det som är kvar är:
  • Diskussion (metoddiskussion + resultatdiskussion)
  • Sammanfattning (Svenska + engelska)
Det är väl i stort sett det som är kvar :D Härligt!!!

Ska bli spännande att se hur hela uppsatsen är när den är klar, sen måste vi ju självklart förbereda inför opponeringen med att göra en powerpoint som sammanfattar allt kort o gott. Vad det går ut på etc...

Idag har Richard o jag spelat bowling o jag VANN igen!!! Haha, jag vet knappt hur många gånger det har vart så nu, så nu gäller det hårdträning för Dig :P

Jag längtar till påsk för nu har mamma bokat biljetter hem o jag ska va där onsdag - måndag! Ska bli hur skönt som helst o träffa dem igen. Jag kanske till o med träffar syrrans små kottar också, jag hoppas på det!

/ Kramis

Fiske

2009-03-28, 12:48:19 / Kategori: Allmänt
Igår fiskade Richard o jag, det var inte så lyckat, men det blev en färna iaf :D Den var fin, silvrig o fina fjäll :)

Idag var jag ute på en promenad, jag har inte tränat på 2 veckor för jag har vart sjuk :( Är ff inte riktigt hundra, men jag längtar efter att få börja träna igen!

Så idag blir det fiske igen, få se om det är större fiskelycka idag ;)

/ Kramis

Arslet ur vagnen

2009-03-26, 12:38:54 / Kategori: Allmänt
Nu har jag fått arslet ur vagnen o äntligen vart hos läkaren. Jag fick penicillin, kåvepenin, det var bihåleinflammation som jag trodde :P Tänk så rätt man kan ha då! Trots allt så känner man ju sin kropp bättre än någon annan! Så jag ska börja ta det sen då! Sen skulle jag även öka min allergispraymedicin o dubbla den en vecka nu!

Nu är jag helt slut! Sandra o jag hade handledarträff med Carina idag o det gick hur bra som helst! Det var bra så som vi hade gjort o vi skulle bara tuta o köra nu :D Äntligen så ser man en ände på allt detta! Men det blir mycket att skriva under rubriken material o metod!

Fint väder är det också o har vart ända sen i måndags :D Wohooo!!!! Men lite småkallt är det ändå.

Förresten så var Alfons här igår :D Han var ju störtskön, han slickade överallt på RIchard, han diggade han stenhårt :P

/ Kramis

Dataanalys

2009-03-21, 18:59:50 / Kategori: Allmänt
Så nu har jag o Sandra pluggat! Vi är nu klara med Metodavsnittet o det kan jag säga känns väldigt skönt, men som sagt så ska handledaren tycka till om det o det brukar innebära dubbelt arbete... :P Tyvärr!!!

Jag var på stan tidigare idag o skulle kolla på en grejj. Jag fattar inte varför det ska va så svårt o hitta nått bara för att man vill ha en viss sak :P Jaja, men jag hittade det till slut i en affär som jag inte alls hade tänkt på innan! :D

Btw så fick jag en törn av denna jäkla influensan igen, feber tror jag! Usch, jag hoppas jag blir frisk o kry snart som en nötkärna!

/ Kramis

Puppy eyes

2009-03-20, 21:54:24 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis kollat klart på two and a half men! Den serien är ju så rolig, dem är ju störtsköna :D Det är ju nya avsnitt nu ju också så det är extra bra :D

Var hemma hos Sandra förut o vi jobbade i drygt fyra timmar med att försöka pussla ihop intervjuerna o göra meningsbärande enheter, koder, underkategorier och kategorier. Vi kom tyvärr inte på något tema som innebär en mening om vad allt handlar om, den så kallade röda tråden! Men den kommer vi säkert på en annan dag! Våra kategorier blev i alla fall:
  • Rädslereaktion
  • Tandhygeinisters emotionella tillstånd
  • Hantering
Det är dessa som i sin tur ska bli ett TEMA! Jag börjar tycka att detta är spännande o lite kul nu, vilket jag inte rikitgt gjorde innan. Jag har till o med sett fram emot idag att jobba med detta :P Spännande, ja eller hur :D

Alfons skulle såklart va hos mig hela tiden o ville kela precis hela tiden...check in these puppy eyes of his


 Fotograf: Sandra Torefalk

O här kommer lite bilder från alla post-it-lappar... till den som uppfann post-it-lappar säger jag bara - TACK!!! :D



Fotograf: Sandra Torefalk

Har på singing bee i bakgrunden, det är ett program som jag inte alls har nått för annars! :P

Imorrn blir det en sväng på stan med Sandra o sen ska vi kanske plugga lite o sen på kvällen blir det bio! Blir en heldag!!! :D Ska kanske försöka komma ut en sväng o cykla också, för jag är ju bara lite täppt o hostig nu!

/ Kramis

Underbart härlig dag!

2009-03-20, 10:25:15 / Kategori: Allmänt
Vilken underbart härlig dag :D Såå skönt det var ute, jag passade på att ta en långpromenad nu innan C-uppsatsen sätter igång på allvar nu i eftermiddag :P Det var helt otroligt vad härligt det är med solen som tittar fram o vilket underverk för humöret måste jag säga, man blir ju glad med en gång när man vaknar!!!

/ Kramis

Kvalitativ - kvalité

2009-03-19, 20:07:41 / Kategori: Allmänt
Idag var det en föreläsning med Gun Paulsson som är docent på Högskolan i Halmstad! Hon föreläste om kvalitativa metoder så Sandra o jag hade vårt guldläge idag. Vi ligger precis där vi skulle, vi ska precis börja analysera vårt material, det ska påbörjas imorrn hemma hos Sandra o denna föreläsningen kom precis lägligt :D Tack så mkt! Nu fattar man ju äntligen hur man ska tackla allt :P

Har tvättat o städat o vart en sväng på stan idag, jag börjar ju få riktiga vårkänslor nu när solen har vart framme i två dagar i rad :D Såå så härligt!

Ska väl kanske plugga nu eller så får det vänta tills imorrn förmiddag!

/ Kramis

Robin Hood Frilla

2009-03-18, 19:06:25 / Kategori: Allmänt
Jag höll på o inte kunna hålla mig för skratt idag när jag såg att vår föreläsare hade en Robin Hood Frilla :p Haha.... snacka om att "ta från de rika o ge till dem fattiga". Det var precis så han hade gjort med håret. Han hade värsta motorvägen rakt över huvudet (flint alltså) men han hade ff hår kvar på sidan, sen hade han sparat på ena sidan o sen lagt håret över flinten i hopp om att den inte skulle synas, men jag kan säga att det ser ju ännu värre ut om man gör så :P Hahahaha!! Jag skrattade hela vägen hem på lunchen med Sandra :D Kanske inte så snällt, men han lyckades med en sak iaf o det var ju att humöret var på topp resten av dagen, visserligen var det de redan från början för våååren har äntligen anlänt :D med sol o klarblå himmel, dock var det lite kallt o blåste, men jag hade kjol på mig o vårjacka ändå.

Alfons har vart hos mig idag med o imorse när Sandra o jag skulle gå så hoppade han runt o skällde, haha :P Vet ni va han gjorde sen....jo han smet :D Så Sandra tog in han o brottade ner han o visade att han inte får göra så...

/ Kramis

Alfons här... :D

2009-03-17, 13:21:18 / Kategori: Allmänt
Idag är Alfons hos mig...hela dagen medan Sandra har klinik. Jag ringde Anette igår o sa att jag var sjuk, det är ju onödigt att smitta patienterna. Jag är nog ändå på bättringsvägen känns det som. Alfons har legat här bredvid mig i sängen medan jag har kollat på film :D Let the right one in och No reservations har jag sett idag :D Jag vågade till slut se den förstnämnda....tyckte den var läskig, men nu hade jag ju sällskap så det var ju inte så farligt då :P

Vi var ute en sväng på förmidagen o trots att det blåser skitkt här så skiner solen o det känns äntligen som det är vår :D Hoppas bara solen håller i sig!

Funderar på o gå ut en längre sväng nu på eftermiddagen. Egentligen borde jag kolla om det är ledigt i tvättstugan...borde egentligen tvätta!

/ Kramis

Så klart!

2009-03-15, 14:40:08 / Kategori: Allmänt
nu har jag renskrivit de sista intervjuerna...wohoo...så nu är det bara pang på med resten som vi ska ta itu med. Det blir ju alltid lite pö om pö :P Det är mkt att tänka på :D

Skrivit lite på Sandras o mitt examenstal också! :D Yeeeeeyyee!!!!!

/ Kramis

Söndag!

2009-03-15, 11:50:13 / Kategori: Allmänt
Tittade på festival och Arn - riket vid vägens slut! Dem var bra...ska kanske kolla på låt den rätte komma in idag, vi får se för jag tycker den är rätt läskig, jag började nämligen o titta på den en annan dag!

Jag pluggade lite igår också och gjorde en powerpointpresentation som handlade om dental erosion och som jag ska ha som mitt patientfall. Jag skrev även en sammanfattning på det. Sen kanske det blir så att jag vill lägga till lite saker :P Examinationsdagen för detta är den 28 april och det är meningen att alla i klassen får 10 min på sig att presentera sitt fall. Denna uppgiften är exakt likadan som den kliniska examinationen i höstas, den vi fick vår legitimation på. Skillnaden är att vi bara ska lämna in en sammanfattning och inte ett helt arbete denna gången.

Snart kommer Sandra med sin syrra o Alfons för de ska lämna bandspelaren till mig så jag kan skriva det sista som är kvar att renskriva från intervjubanden. Ska bli skönt när det är klart! Jag har vart vaken sen 7.30 o jag bara vill få detta överstökat så att vi kan planera när vi ska ta itu med resten. Antagligen får vi ju boka en tid med Carina, vår handledare, för att diskutera metoden lite så vi inte börjar göra något o sen så är det fel o det blir o göra om allt :P Nä, är väl bättre o ta det säkra före det osäkra :)

Jag är ff sjuk - feber idag med, men det blir nog bättre tills imorrn...jag lyckades med o gå ut en sväng o det var skönt med lite frisk luft!

/ Kramis


Lugn hemmakväll....ska bli hur skönt som helst!

2009-03-13, 17:16:35 / Kategori: Allmänt
Ikväll blir det film "Legally Blonde" o sen tortillas o sen blåbärspaj :D När det är helg vill man gärna också känna att det är det. Imorrn tänkte jag cykla som träning, men idag har jag ganska ont i huvudet o är helt slut i kroppen, fattar inte det.... :(

Men jaja, blir nog bättre tills imorrn :D

Nu kommer lite bilder från Höör - resan som är tagna av Sandra Torefalk!!!



Sandra sitter o lyssnar på sin ipod...ja, jag hörde jätteväl vad hon lyssnade på :P Hehe!!! Hon berättade en historia om det, varför hon lyssnar på musik så högt :D!

Jag satte också igång min mp3 då :D







Sandra i väntrummet i Höör...vi gick med karta så vi kände oss lite som turister i en stad som inte var direkt nån fart i :P Hehe!!!

Vi väntade en hel timme i väntrummet o sen gick sandra fram till receptionen när klockan var 10.05 o vår intervjuperson fortfarande inte hade kommit o hämtat oss. Då visade det sig att hon hade gått o fikat i alla fall :P Onödigt värre när vi hade bokat tid o allt....Haha!!! Hon såg ju oss från sitt behandlingsrum för hon hade det första o med lite utsikt över väntrummet :P Hehe!!! Ja, men så kan det va ibland!



Jag...vi åt frukt i väntrummet o så kom det in en som skulle vänta på sin tid liksom o så sitter vi där på en tandläkarmottagning o äter :p Hahaa....ni kan ju tänka er själva....:D

Nu ska jag städa!

/ Kramis

Höör --> hem igen

2009-03-13, 12:19:36 / Kategori: Allmänt
Intervjun i Höör var seg o jag inte så mycket alls! Så ja, nu är vi hemma igen o jag ska äta lunch o sen ska jag möta upp sandra på stan :D Vi tänkte ta en runda där....blir nog ingen träning idag :P

/ Kramis

Upp tidigt!

2009-03-13, 06:34:55 / Kategori: Allmänt
Upp tidigt idag....eller ja, det beror ju på hur man ser det, men det brukar inte tillhöra vanligheten när man går i skolan! Sandra o jag ska bege oss till Höör o Alfons ska va här idag med för Sandras lägenhet ska besiktigas!

Ska fixa till mig snart för Sandra kommer om en timme :D Vi kunde visst cykla, vi trodde inte det igår när det snöade så fasligt mycket :P Det gäller att gardera sig :P

/ Kramis

Träning för 9e dagen i rad :P

2009-03-12, 20:50:38 / Kategori: Allmänt
Nu är jag precis hemkommen från gymmet....var där med sandra o vi körde en hel timme! Skönt! Det är 9e dagen i rad som jag tränar nånting. antingen är det cykling, gym, volleyboll eller så!!!! Härligt att man har fått tillbaks träningslusten lite :D

Imorrn ska vi till HÖÖR o intervjua - sista intervjudagen o sen kan vi sätta igång med att bearbeta resultatet! Kanonbra!!!

/ Kramis

Klinik!

2009-03-12, 17:36:53 / Kategori: Allmänt
Klinik för andra gången denna vecka....sensation :D Alfons fick va hos mig idag med :D Han tycker om o va här, han vill ju nästan inte gå hem :P

Dagen började starkt med två återbud, men idag vaknade jag till solsken o en fantastisk underbar dag. Himlen var blå o solen sken....kan det bli bättre?! Näe, jag tror inte det! Jag frågade Sandra om hon ville träna med mig på gymmet efter skolan o det ville hon, så snart ska vi iväg på det :D Ska bli skönt! Har dock lite huvudvärk i nackregionen o upp till pannan, men antingen är det för att jag suttit konstigt med patienter, att jag inte använde hörselskydd när jag scalade en hel timme (hade glömt dem hemma), att jag inte druckit ordentligt eller att jag sov knasigt :P Hehe....det var ganska många funderingar...men det blir nog bättre av träning ska ni se :D


/Kramis


Halsduk äntligen färdig :P

2009-03-11, 19:37:44 / Kategori: Allmänt
Nu är jag äntligen färdig med min halsduk som jag har virkat...skönt o göra nått med händerna bara!

Ikväll är det ytterligare ett avsnitt av succéserien Grey´s Anatomy :D Tänkte att jag skulle kolla på det innan jag lägger mig för imorrn ska jag upp tidigt för jag har klinik, jag ser fram emot det :D

Har vart lite av en tv-kväll ikväll, 2 ½ men är på tv:n just nu o har ni inte sett det så please do!!!

/ Kramis

Överlycklig!!!!

2009-03-11, 18:06:32 / Kategori: Allmänt
Jag sökte ett jobb idag - o sen så ringde dem! Det verkar vara en helt fantastisk o helt underbart mysig klinik! Jag hoppas.... :D Håll tummarna för mig dårå!!! :D

Jag är sååå så lycklig nu!

/ Kramis

Fjälkinge...

2009-03-11, 18:05:18 / Kategori: Allmänt
Nu har vi vart i Fjälkinge o intervjuat...vi cyklade faktiskt o det gick fint på vägen dit, men när vi skulle hem var det motvind o fötterna var som is sen, var skitkallt :P Men vi överlevde :D

Här kommer lite bilder som Sandra tog med sin kamera!!!



Här är Sandra vid sin cykel :D Bra motion idag du... :D



Jag dårå!!! :P Det syns inte alls eller hur :P Haha!!!



Folktandvården höll till i ett bostadshus :) Vi hittade dit ganska bra...intuition kanske :P





Här är en basketboll utan nån som äger den för tillfället :P

/ Kramis

Fjälkinge - Skånes metropol "here we come"

2009-03-11, 09:57:45 / Kategori: Allmänt
Idag ska Sandra o jag till Fjälkinge! Vi tänkte att vi kan ju cykla dit o när jag vaknade imorse så sken solen, men den gör inte det längre tyvärr...men det blir nog cykeln iaf!!! Då har man ju fått dagens motion sen då :D

Igår blev det ingen tjejinnebandy som jag hade sett fram emot, men det kände jag på mig innan på dagen :P Att det skulle va typiskt om ingen kom - o det gjorde det inte sen heller. Men det blev volleyboll iaf då istället! Jag lyckades med o smasha en skitbra...träffade ingen i huvudet så ni behöver inte oroa er. O sen så var det en i mitt lag som inte hade spelat så länge så bollarna hamnade lite här o var...en boll var på väg mot mitt huvud o tjena vilken reflex jag hade som vek undan kroppen på nått lustigt vänster o lyckades undvika en stor bula i huvudet :P Helt otroligt!

På vägen hem så kom Johannes cyklande...han hade vart på badet! Fick e t-shirt av honom där det står catahya på :D Det är en förening han är med i.

Vad kan jag berätta mer?! Jo, jag har sökt ännu mer jobb! Det är så spännande o jag vill verkligen till västkusten o jag har fått sånt därnt syndrom nu....flyttasyndrom som gör att jag bara vill rensa o packa o så egentligen. Men det är ju lite drygt 2 månader kvar....hör ni - bara 2 månader, inte klokt egentligen! Kan inte få in det i huvudet att jag tar examen om 2 månader :D Härligt ska det bli i alla fall!!! :D

Snart ska jag fixa till mig för om en timme ska jag befinna mig hos Sandra :D

/ Kramis

Intervjudags igen :D

2009-03-10, 08:33:11 / Kategori: Allmänt
Idag kommer Sandra till mig 9.15 för vi ska göra intervjuer till vår C-uppsats idag med! Bäst jag skyndar mig lite för jag sitter här i sovkläder bara! Måste fixa håret, borsta tänderna, sätta i linserna etc....varför sitter jag här då?! :P

/ Kramis

Klinik - första gången på över en månad

2009-03-10, 08:31:41 / Kategori: Allmänt
Idag var det nån som frågade på samlingen varför vi inte haft klinik på en månad...svaret blev att det är för att ettorne har dep- och rtg-kurs! Sist jag hade klinik var i januari för i februari hade jag receptionen, men jag måste säga att det gick hur bra som helst o jag känner att jag kan detta nu! Skön känsla helt enkelt!

Nu är det bara jobb som fattas! Och någonstans att bo....för jag måste ju få ett jobb för att veta vart jag ska flytta!!!

Sandra fick ett telefonsamtal igår från Stockholm o de var jättetrevliga o ville att hon skulle komma på intervju, men eftersom hon bor i Kristianstad så ville de inte tvinga upp henne, så antingen ska hon få en tid när hon ändå ska resa upp över påsk eller så ska de göra en telefonintervju :D Härligt!!! Hon var jätteglad hela dagen sen.

På kvällen så var Sandra o jag o tränade på gymmet! Vi crosstrainade i 20 min o sen körde vi styrka 25 min o sen blev det 10 min springning på löpbandet :D Kändes väldigt skönt efteråt :P

Björn ringde igår o han tyckte jag skulle se klart på den där filmen....usch, jag vågar ju inte det! Det är filmen " Låt den rätte komma in " Får se om jag ska se den på dagen istället för en kväll, grejen är det att boken ska tydligen vara läskigare!

/Kramis

Skitkallt o dimmigt som tusan

2009-03-09, 06:32:34 / Kategori: Allmänt
Imorse när jag vaknade, efter att ha drömt hela natten kändes det som, var det svinkallt hemma hos mig....kanske inte så konstigt med tanke på att fönstret var öppet...men igårkväll var det så varmt inne!!! O ute var det helt dimmigt... :P Det var ett tag sen det var så...

Nu kommer snart Sandra hit med Alfons så....de kommer 7.15 för vi ska nämligen ha de bästa stolarna o rummen o sådär! Därför vill vi komma tidigt till skolan o även för att kunna förbereda oss, både rummen o läsa på om patienterna o sen även peppa oss själva. Eller jag behöver åtminstonde peppning från mig själv om att det kommer gå bra o så! Hoppas ingen har ringt återbud :P Förresten....jo Alfons ska bo hos mig nu när vi har klinik, så det blir lite stressigt idag för vi ska hem på lunchen o måste byta om o sen tillbaks o byta om igen etc. :P Men det kommer säkert gå bra det med!

Jag kommer inte ha aerobicsen mer på måndagar eller överhuvudtaget! Anledningen till det är att jag inte längre känner för det eller tycker det är skoj! Dessutom kom det inte så många nu på vårterminen så ja, jag ser ingen anledning till att ha kvar det för det tar bara tid från mig att sitta o vänta på att nobody ska komma. Då kan jag likagärna träna själv...

/ Kramis

 

Söndag innebär att det är klinikdags imorrn!

2009-03-08, 20:36:05 / Kategori: Allmänt
Söndag o det innebär förstårs att det är måndag imorrn o därmed klinikdags....Jag var faktiskt ute o cyklade i regn o blåst idag...tur man kan lyssna på musik! Jag höll på o köra över en ödla, men missa svansen precis o sen var det en som joggade skitskoj, jag visade Sandra ungefär hur o hon bara skrattade :P Haha!!!

Jag var hemma hos henne sen o skulle jobba på hemtentan med patientfallen o det gick lite framåt, men vi tar resten en annan dag för vi måste låna kurslitteratur till det! Ja, tyvärr men sant! Alfons skulle absolut hålla på o studsa omkring överallt o så var han på sandras block i soffan o det var ju saker under så den lutade ju o så stod han där på alla fyra o höll på o glida ner som om han åkte pulka :P Tur att jag hann fånga han innan :D

Nu håller jag på o kolla jobb o så o har även knåpat lite på C-uppsatsen! Har även gjort hemmagjord müsli....full gång här hemma med andra ord :P

/ Kramis

Äntligen färdiga för ikväll :P

2009-03-07, 19:19:37 / Kategori: Allmänt
Nu har Sandra o jag skrivit så fingrarna glöder :P Egentligen är det ju pennan som ska göra det men datorn är ju pennan så ja! Äntligen säger jag bara, vad skönt ...vi håller tidsplanen än så länge nu iaf! Sen imorrn kanske vi ska börja på våran hemtenta som ska göras tillsammans...angående två fall, ett barn o en äldre! Ska bli intressant, är ju alltid bra när man är två o kan bolla idéer mellan varann :D

Jag räknar ner dagarna nu tills vi tar examen ....ska bli så troligt skönt, ett nytt kapitel i ens liv avslutas o ett nytt börjar kan man säga!  :D Sorgligt, men samtidigt skoj! Bittersweet :P

/ Kramis

Träning - motivation?!

2009-03-07, 12:19:21 / Kategori: Allmänt
Nu har jag cyklat 4 dagar i rad bara för att jag ska få upp motivationen att träna igen, den har varit lite som en avslagen coca-cola den sista tiden :p Men nu börjar jag äntligen komma igång igen - o när jag cyklade idag i regnet så tänkte jag bara på hur fint det kommer va ute snart, bara en månad kvar! :D

Jag tvättar också - välbehövligt kan jag säga :P

/ Kramis

Skriva ner intervjuer hemma hos Sandra...

2009-03-06, 23:39:59 / Kategori: Allmänt
Innan jag åkte till Sandra så passade jag på att åka förbi högskolan o in på mediacentret. Det var ingen där när jag kom så jag ringde ett nummer som stod på dörren, iofs så är det väl knappast nån som ska låna såna grejer speciellt inte en fredag eftermiddag :P Men jag är ju lite tokig :P

Väl hemma hos Sandra så satte vi igång o vi fattade först inte hur man gjorde med pedalen för att stanna o spola tillbaks o så, men efter ett tag fick Sandra kläm på det hela... :D Skönt!

Det tog en timme att skriva ner den första intervjun o den var bara på drygt 8 min....snacka om att det är många timmars arbete med detta, men de andra gick lite fortare, när pedalen fick va med i spelet :p



Foto av: Sandra Torefalk

Så såg den berömda pedalen ut!

Det roliga var att han på mediacentret sa att det var ingen som har kommit tillbaks o sagt att dem inte vet hur det funkar, så han visade mig inte direkt utan sa bara att det är bara te o koppla ihop sakerna!

Resten av maskinen ser ut såhär....



Foto av: Sandra Torefalk

Lite myspys måste man ju ha på fredagskvällen när man pluggar, ja eller hur?!



Foto av:  Sandra Torefalk

En trött Alfons fick också va med på ett hörn...jag blir så glad varje gång när han vill va hos mig o när jag slutar kela med han så slickar han på mig eller tar med tassen för o visa att han vill ha mer :P



Handlade på vägen hem från Sandra o det enda jag skulle ha var toapapper o mjölk men så blev det ju inte....:P Blev ju mer än så :D

Sen blev det bara o sätta igång o rensa bland det som jag påbörjade igår :P Äntligen kan jag säga att det är färdigt, så skönt så!

Jag längtar efter sommar o sol o vår nuuuu!!!!!

/ Kramis


Helg!

2009-03-06, 14:30:26 / Kategori: Allmänt
Nu är det helg, men det lär inte kännas som så, för den senaste tiden har det vart helg ...ja typ varje dag :P Hehe, men nu har Sandra o jag intervjuat klart o ska skriva ner intervjuerna o så! Ska bli rätt skoj detta....får se hur det går. Jag måste iväg nu så¨ha det gott! Ska till skolan först o sen till sandra!

/ Kramis

Lite bilder från igår - alfons är för go´

2009-03-06, 09:44:29 / Kategori: Allmänt
Lite bilder från igår som togs av Sandra hemma hos henne! Alfons är bara för go´helt enkelt!!!



Alfons ligger med hela nosen o huvudet pang ner på mitt lår, så häftigt - så har han aldrig legat innan iaf inte när jag har haft han i knäet! Såå sööööt!!!!



Kolla - han ser ut o njuta av o bara ha det gött :D



Helt utslagen hehe :P Sötis är han iaf!!! Går inte o beskriva, jag skulle också vilja ha en sån liten krabat! :D

/ Kramis

Update av bilder på semledagen!

2009-03-06, 09:40:26 / Kategori: Allmänt
Här kommer lite update av bilder från semledagen då min syrra o jag gjorde semlor hela dagen....sålde över 300 semlor. Skitskoj :D





Enjoy!!!

/ Kramis på er!!!

Inget jobb där inte, men det gör ingenting!!!

2009-03-05, 21:55:07 / Kategori: Allmänt
Jag fick ett samtal som jag inte kunde svara på för Sandra o jag höll på o intervjua! Jag fick ringa upp dem senare på eftermidadgen, det var stället där jag hade vart på intervju i Göteborg som sökte mig. Jag fick inte jobbet! O nu kanske man kan tro att jag blev lite nere över det, men faktiskt inte....för i så fall var det helt enkelt inte meningen. Jag kör på moffars livsfilosofi - ödet! Blev det inget så var det heller inte meningen!!!

Nu rensar jag i mina pärmar, har redan en hel hög som ska slängas, fick lite inspiration när jag var hemma hos Sandra förut o vi pratade om att flytta o så :D!

/ Kramis

Gangster?!

2009-03-05, 11:13:31 / Kategori: Allmänt
Nu har Sandra o jag vart på TVH o utanför stod det en bil där det stod "kriminalvården" o utanför står två vakter o en annan person som röker o jag tyckte han stod konstigt med ciggen o inte så kosntigt för vad hade inte han på sig runt händerna, jo handklovar! Det var absolut första gången jag har sett det på en riktig människa i verkligheten. Jag blev helt paff o intalade mig själv "titta inte, titta inte" men jag kunde ju inte låta bli! Vakterna fick hjälpa han med ciggen till o med o skakade på den lite o så :P

Nu har vi iaf gjort 2 intervjuer o vi tog varsin o intervjuade. Det var väldigt intressant, men ju fler man intervjuar desto säkrare tror jag man blir när man sitter där o ställer frågor!

Nu är jag bara hemma över lunchen! Ska tillbaks o intervjua 2 till. Alfons var ju helt tokig han skuttade omkring skitmkt när vi var hemma hos sandra mellan intervjuerna! Haha! Så söt, Sandra borstade tänderna på honom också, det gick bra men han gillar det inte så mkt :P

/ Kramis

Borta väldigt bra, men inte så pjåkigt o va hemma ändå!

2009-03-04, 21:48:52 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma igen o jag har handlat o bakat bröd o nu sitter jag o slötittar på Grey´s Anatomy o virkar på min halsduk som jag har hållt på med sen innan jul, men ändå :P Skönt o va hemma, men trist att åka ifrån någon man tycker så mkt om! Men, det positiva är att det inte är så lång tid kvar tills vi får ses igen :D!!!

Höll på o somna flera ggr på tåget :D  Lyssnade på musik o pluggade, det var faktiskt inte så många som åkte mellan Göteborg o Hässleholm med X2000.

Imorgon är det intervjuer som gäller! Jag har pluggat nu när jag kom hem också, hittade en bra sida på nätet där det stod om innehållanalys o hur man går tillväga med den metoden. Snart ska jag knoppa!!! / Kramis