Börjar sent :)

2009-10-26, 11:18:10 / Kategori: Allmänt
Idag börjar jag sent så jag har passat på o städat här i min lya! Det var ett tag sen den fick sig en rejäl omgång! Det blev lite sortering i skåpena också. Igår tvättade jag...hade egentligen inte bokat, men den som hade bokat upp sig på 17.00-21.00 kom inte. Men sen när jag var nere vid halv åtta så stod det en tvättkorg mitt på golvet lagom demonstrativt. Tog mitt pick o pack o gick, jag hade ändå hunnit tvätta färdigt :P
Igår regnade det hela dagen! Trist!!!
Förresten så tränade jag Bodybalance på Sportlife o jag kan ju säga att det var längesen jag hade träningsvärk på det sättet, det var bra träning!!! :D

Halvdag

2009-10-20, 06:25:19 / Kategori: Allmänt
Idag ska jag jobba morron! Ska bli skönt att sluta tidigt för jag ska nämligen byta en väst på HM till en strl större, visst passar denna storleken, men lite tajt är den allt.
Sen ska jag försöka mig på att träna, mitt knä känns väldigt konstigt, vet inte vad jag kan ha gjort :P
Snart kommer mamma o Erik o hälsar på mig!!! Ska bli skoj, så vi ska laga lite Gös!!!  En annan sak jag ser fram emot är att gå på julmarknad på Liseberg. Det har jag sett fram emot hela hösten.
Kram

Crescent :)

2009-10-07, 20:19:10 / Kategori: Allmänt
Nu är jag med ny cykel. Den är metalliclimegrönaktig o är superbra!!! Testade den nu ikväll o man bara fullkomligt flög fram på den! Så glad jag är nu!!!
För övrigt så har det vart en ganska bra dag på jobbet, vi har en policy att vi ska betygsätta dagen mellan 1 o 4. 4 innebär en idealdag o faktiskt började min dag rätt så dåligt, men jag lade en klockren mandibular precis innan jag skulle sluta för dagen o det gjorde hela min dag :D
Pratade med Sandra förut o det ska bli så kul att komma till sthlm, jag riktigt bara längtar!
Imorgon kommer fastighetsskötaren o ska kolla på mina fönsterbräder, för det är mögel på det i badrummet o även i själva rummet. Får se vad han säger, jag hoppas han skriver en lapp eller nått, eller åtminstonde tar kontakt på nått sätt angående vad som skall göras.
Jaha, imorgon är det ytterligare en dag på jobbet, dock en heldag. Sen är det fredag :) Då bär det av till lkpg för att natta över från fredag till lördag, sen till sthlm på lördag :)
/ Gonatt!!!!

Äntligen lite rhodosbilder

2009-10-06, 14:14:26 / Kategori: Allmänt
En bild tagen vid Rhodos stad
Jag o Ingrids (en arbetskollegas) dotter Stina
Rhodos stad by night!
Restaurangen som låg mitt i en gata :P Restaurangens mat som de hade att bjuda på var inte den bästa grekiska alls.
Jag o en massa tvättsvampar direktimporterade från havets botten!