Hälsning från Rhodos

2009-09-24, 14:30:46 / Kategori: Allmänt
Hej!

En liten hälsning från Rhodos. Är just nu på kurs med jobbet o idag, torsdag är det en ledig dag dvs fri från föreläsningar. Stefan Renvert är så bra, han föreläser så bra och det är hur intressant som helst. Vi fick kompendium så det är verkligen en bra översikt på budskapet från föreläsningarna, men självklart har jag antecknat...inte lite heller utan störtmkt.

Idag var Jolanta, jag, Janne o Christina inne i Rhodos stad o gick o kollade. Fanns jättemånga affärer o det var så mysigt. Jag blev till o med kär när jag såg en pashminasjal. Jätteskön kvalitet o härliga färger.

Foton kommer sen på det underbara Rhodos! Mellan 12.00 o 16.00 har vi haft fri tid o fått sola o bada! Idag var första gången som jag badade i Medelhavet :) Kanske konstigt, men jag har vart sjuk o är lite på bättringsvägen nu. Fick penicillin här nere o en snäll tandläkare från Ö-vik hade med sig en dunderhostmedicin som funkar susen.

/ Kram ♥

Trollhättefallet

2009-09-16, 18:45:15 / Kategori: Allmänt

Som ett brev på posten...

2009-09-16, 18:36:13 / Kategori: Allmänt
Det kom som ett brev på posten efter att jag hade tränat igår, är hur risig som helst idag. Ont i halsen, huvudet o nacken samt hosta. Usch va tråkigt, var helt slut på jobbet idag. Funderar på o va hemma imorrn o på fredag för o krya på mig, jag som jättegärna ville hänga med till Rhodos, det får jag ju bara inte missa, eller hur?!
Slutade tidigt idag så jag har vart hemma o sovit sen efter det. Så var det en tant som ringde på o började prata om "livets frågor", alltså nån religionsmudda o jag bara orkade inte. Jag var inte intresserad o så blev hon osäker o bara, är det säkert det?! Varför kan de inte bara tro på vad man säger?
Ska ta ett varmt bad o bara koppla av nu
See you  ♥ !!!

Tisdag

2009-09-15, 16:43:08 / Kategori: Allmänt
Försov mig nästan idag! Jag var jättetrött o jag stängde av väckarklockan o så vaknar jag en timme efter...men som tur är brukar ju jag ställa klockan i ganska god tid så jag hann ju till jobbet iaf, men frukost blev det dock inte :P
Tränade nu efter jobbet o det är så härligt väder :) Men jag tränade inne på gymmet, testade en ny apparat idag som hette Pro-vib. Man gör övningar på den medans den vibrerar, men den fungerar inte om man inte har den muskel man vill träna i anspänning.
Ska försöka röja undan lite här hemma, ser ju för jäkligt ut med en gång :P Jaja, det är kanske jag i ett nötskal, men på jobbet vill jag ha ordning omkring mig.
Nu är det inte alls lång tid kvar tills jag ska åka till Rhodos :D Spännande!!! Ser fram emot det väldigt mkt. Komma iväg o uppleva Grekland!!
/ Kramis

Free at last

2009-09-11, 12:11:31 / Kategori: Allmänt
Äntligen är det min lediga fredag :D Känns så skönt efter att ha jobbat fulldag igår från 8.50-19.40, fullt ös med patienter hela dagen :) Känns bra att ha kommit in i o jobba nu!!!
Idag är det hur fint väder som helst här! Ska iväg o träna. Har vart riktigt duktig med det denna veckan, måndag blev det spinning o gym, tisdag gym och onsdag S-core och gym! Tränade dock inte igår :P
I helgen ska jag ut i skogen o plocka svamp :D Ska bli skoj!!

No time, no see!

2009-09-09, 19:27:07 / Kategori: Allmänt
Det är hur länge sen som helst jag har skrivit här känns det som o det stämmer säkert också, har inte kollat exakt hur länge sen det är...Det har i alla fall vart full pådrag här! Jag är inne på min tredje arbetsvecka o nu är det inte alls långt till utlandskursen startar :D Rhodos...spännande det ska bli. Jag har ju aldrig suttit på ett flygplan eller sett ett modernt flygplan på nära håll så det är rejält pirrigt. Dagen vi kommer hem blir det jobb på eftermiddagen, har nämligen fullbokat med patienter den dagen så tuff rivstart hemma i Sverige då.
Jag ska äntligen få gå upp i tjänst o få heltid :D Som jag har längtat efter det o vilket bra schema jag har fått. Helt underbart. Hinner till och med träna då, utan att vara helt slut efter en arbetsdag.
Ikväll blev det S-core samt spinning, totalt 60 min. Spinningen var ett rejält intervallpass på 30 minuter och pulsen var maxad o flåset likaså. Härligt att känna att det ger :D
På fredag är det min lediga dag, hela mitt team :D Det skall bli skönt, för i fredags var jag helt slut, men det blev lite vin på kvällen o jag hittade ett jättegott vin som jag verkligen kan rekommendera "FASOLI GINO" Borgoletto SOAVE. Ett kravmärkt Italienskt vin!!! Gott!
Ikväll är det sista avsnittet på Bachelorette, tycker inte ni också att dem har dragit ut på det hur mkt som helst, de skulle kunna ha haft ett sista avsnitt istället för 3 stycken. Spännande är det i alla fall, när man väl har börjat titta på det så vill man se det ända in i slutet. Visas på Kanal5 klockan 21.00.
Kramis!!!