Nu är det inte många dagar kvar

2010-01-26, 18:40:23 / Kategori: Allmänt
Nu är det inte många dagar kvar tills flytten :) Jag är så glad!! På fredag ska vi, efter jobbet, flytta sängen, soffan o bord. Stora grejor, sen på lördagen blir det förmodligen alla kartonger och sådant. Städa behöver jag ju inte tänka på än, men det skall också göras vad det lider!

Idag jobbade jag halvdag o sen blev det att fixa med hemförsäkringen direkt efter jobbet. Det tog en timme, snacka om att jag var hungrig sen :P O alla som känner mig vet hur jag är när jag är hungrig ;)

Nu ikväll har jag tränat bodypump 30 minuter o sen gym efter det, resterande 30 minuter, så det känns som om man har gjort nånting!

Nu är det köttfärsgratäng på G i köket. Ska hjälpa till lite till tror jag :P Va gott det ska bli med mat!!

Kram

Elva dagar kvar!

2010-01-19, 19:02:26 / Kategori: Allmänt
Nu är det elva dagar kvar tills flytten :) o det är inte förrens idag som jag har börjat packa lite lådor. Jag började med dricksglas och tallrikar. Sedan blev det krukor och ljuslyktor också. Så det är på gång nu!!
Det som jag ser fram emot mest med den nya lägenheten är att det finns diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare o sen det bästa av allt...jag får min egen walk-in-closet! Det ska bli såå skoj att göra i ordning den och inreda :D. Bara längtar just nu o drömmer mig bort om hur jag vill att det ska se ut i lägenheten.
Ninis kommer i helgen :D Ska bli sååå så skoj!!!!
Tränade bodypump 30 min o sen lite gym efter det, härligt!
Kramis

What´s up this weekend

2010-01-11, 09:32:03 / Kategori: Allmänt
NU är det måndag igen, men helgen har varit härlig. Det är fortfarande en massa snö ute och det känns som om man är i norrland nästan. I lördags tränade jag Dancemania. Instruktören som höll i det hade kommit in på danshögskolan i Stockholm så det var ett härligt pass kan jag säga. Lite afrikanskinspirerat i början medan slutet blev mer som en dansvideo :) Bara en kille dock som det alltid brukar vara :P Senare på dagen var det dags för bandymatch. Eftersom ingen av tandsköterskorna kunde gå på matchen så blev det jag o Janne, vår ena tandläkare, som såg den. Det var skoj....men emellanåt spelade Vänersborg lite tokigt, men kom igen mot slutet o nummer 8 var stjärnan den kvällen. Vilken energi!!! Om bara alla kunde spela så skulle de kamma hem hela skiten. Vi är bandytandläkare o självklart blev vi stolta när de vann matchen med 4-3 mot Kungälv. Det kunde ha stått 4-2, men 30 sekunder innan matchen var över fick Kungälv in ett mål när de var hörna.
Söndagen var lugn o vi åkte en sväng till Alingsås o hälsade på!!! :)
Sen  fick jag ett sms av Nina - resedagboken 1. Hon var på väg till Sälen med Fredrik. Mysigt!!!!
Kram