Liseberg

2010-07-24, 22:07:40 / Kategori: Allmänt
Igår var vi på Liseberg med barnen =) De blev jätteglada!! Isabellh ville bara va med mig o vi åkte farfars bilar, kaninresan, hästarna, radiobilar o så kramade Isabellh kaninerna vid kaninhuset. Först var det svårt att välja vad man skulle åka, sen blev det mer fart o det var såå roligt. Tjejerna fick kaninöron o Simon fick ett morotssvärd. Carina o jag ville åka en tur själva o vi valde Colorado. Tur att vi hade regnjackor för annars hade man blivit hur blöt som helst. Trots detta blev det en del skvättar hit o dit ändå. Vi spelade även på chokladhjulen o Carina, lyckosten, vann en stor schweizernöt på 2 kg. Det var 20x100g i den! Det mesta var ändå bara utfyllnad i form av papp :P Snacka om att man blir snuvad på konfekten :P

Vi stannade ända till klockan var 21.30 o sen åkte vi hemåt. Det var en väldigt skoj dag o tack för att jag fick dela glädjen med Er o barnen =) Det är en gåva av raritet.

Idag blev det lite lugnare tempo. Vi åt frukost o sen lekte vi i lekparken som finns i närheten. Därefter var det lunch o sen lite lek inne o sen skulle de åka hem. De åkte förbi djuren i Nolhaga först o sen hemåt!!

Kramis

Anonym

Liseberg är ju sååå bäst!



2010-07-26, 10:15:48 URL: http://tvminnen.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?