Gladiatorfajt:p

2009-04-09, 19:04:08 / Kategori: Allmänt
Nu har Erik o jag haft en runda gladiatorfajt i trappuppgången...hehe! Han skulle ta hissen o jag trapporna o innan hissen kom ner så blockerade han där trapporna är :P Haha! Skitsvårt o komma förbi ju, men askul!!!

Vi har vart ute en sväng med jourbilen, jag fick köra o gissa om jag vart överlycklig :D Vi såg bäbäsingar....sååå små o söta så det inte va sant! Jag vill ju också ha en, med mig hem :P Haha, 2 vita som gick i en backe o höll på o trilla ner :p så sött o sen 4 små svarta :D

Vi åkte vidare mot västerby o förbi rengen o sen såg vi ett 50-tal vildhjortar o det är ingen överdrift! Såå fräckt :D Nu när man inte har vart här i trakterna på ett bra tag o åkt runt bland den fina naturen så uppskattar man det på ett helt annat sätt o det var bara ett plus att solen sken också o gjorde hela upplevelsen ännu mysigare!

Så sa Erik en dum sak i bilen hehe :P

"Säg nått fult"
"Örebro"                                                 HAHAH!!!!!
"Säg nått fulare"
"Örebroare"

(Han sa detta med örebrodialekt också - gnällbältet...snacka om att jag skrattade så magmusklerna kändes)

Sen hade mamma fått en massa sms från Agneta, Eriks brors fru o hon får tydligen såna från sin son! :P Hör på denna;

"Herr Karlsson gick för att hämta fruns testresultat hos läkaren. Receptionisten förklarade att det skett en olycklig sammanblandning. - Vi har sänt proverna till labbet men samtidigt skickade vi prover från en annan fru Karlsson så nu vet vi inte vilket som är vilket. Så vi vet inte om det är dåligt eller mycket dåligt! -Vad menar du, undrade han? - Jo de ena testet visar på Alzheimer och de andra på AIDS. -Va fruktansvärt! Vad ska jag göra nu? - Läkaren rekommenderar dig att släppa av din fru mitt i stan. Hittar hon hem, så knulla henne inte!

En till:

"Hej på dig Bodil. Vill bara önska dig en riktigt god påsk och ett nytt gott 1987 här ifrån altzheimershemmet. Kram från faster Rune. Ps Brödrosten hälsar!"

En annan rolig som Erik nyss kom in o berättade var;


I skolan! Pär går ifrån maten utan o säga nått o fröken säger till Pär "vad säger man efter maten?"

Fröken: "vad säger pappa när ni har ätit hemma?"
Pär: "Jag vet inte om jag ska säga det"
Fröken: "Jo, säg nu...."
Pär: "Jaha, ska vi ta o skita nu då!"

Hittade förresten blåspipor o vitsippor också :D NU är det äntligen vår o vips så är det snart sommar också!!!

/ Kramis



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?