Update :P

2009-02-25, 23:17:21 / Kategori: Allmänt
Jag kom hem från Linköping idag o höll på att glömma nycklarna hem så Erik vaknade o skulle på toa o det var då han upptäckte dem att de fortfarande låg på byrån i hallen....han ringer mamma o vi sitter just då o äter lunch på ett nytt tacoställe i stan. Som tur är så kom körde Erik till stan o lämnade nycklarna till mig...puh säger jag bara! Tänk om jag hade kommit på det på tåget....hemska tanke!

När vi gick över torget så halkar mamma o hon håller på o drutta, tur att hon har mig alltså...det kunde ju gå riktigt illa speciellt eftersom hon har problem med sina leder o så o jag fick höra nu ikväll att hon har vrålont i sin fot.... :(

Sen så var jag faktiskt o bokade en tid till mamma hos tandhygienisten där vi har gått innan! En privat klinik o när jag kommer in där är dem på fika så jag börjar snacka med en tant i väntrummet o berättade vad jag skulle göra...hon bara "jag var också rädd innan, jag brukade gråta varje gång, men efter detta att ha vart hos dem här två så är det inga problem längre"! Skönt! Så imorrn får jag se hur det har gått :D Spännande! Ser jag fram emot. Egentligen hade jag ju velat vart med, men men...man kan inte få allt man önskar!

Igår så var jag hela dagen hos min syrra i hennes café o gjorde semlor :D Det gick åt över 300 semlor....folk är som tokiga :D Haha!!!! Det blev i alla fall en semla för mig, men jag kan säga att man blir inte direkt sugen på semlor när man står där med flera liter grädde o mandelmassa o hej hå!

Pappa var inne en sväng också, han tog kort på alla semlorna o så! Frågade ut mig lite också - synd att jag inte var lite mer förvarnad för kosrförhör :P Nä, skämt å sido! Det var faktiskt rätt så trevligt ändå!

På kvällen var Carina o jag ute o åt på restaurangen Olympia - grekiskt! Det var så gott o jag blev så mätt att jag nästan rullade hem...haha, jag hade ju cykeln också! Men vi ringde efter Erik o han var ändå ute o åkte så han skjutsade oss hem, in med cykeln i bagaget, tur att det gick vägen utan våld :P Hehe!!!

Mamma blev lite ledsen på stationen när jag skulle åka....tur att nån tycker om en!!! :D

/ Kramis


Äntligen hemma, men ska snart iväg igen :P

2009-02-23, 17:15:57 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från Göteborg! Jag var på en anställningsintervju på en privat klinik där. Vi får se hur det går, för detta var bara en förstaintervju, att dem ville ha ett ansikte på den som skrivit brevet o så.

Sen har jag även vart i Alingsås, fiskat o träffat Richard!!! Det var jätteskoj att fiska, mysig söndag måste jag säga...vi fick 6 napp o alla var gäddor. Den första var den största också o den vägde 4,28 kilo! Men vi släppte i alla gäddor igen :P Snällt va?!







Här kom även en bild på den första o största, gammelgäddan :P

/ Kramis

Göteborg - here I come!!!

2009-02-20, 14:49:34 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart bege mig till tåget. Jag har packat allt o fixat! Ska in till stan tänkte jag lite innan så jag ska gå vid 15.00. Jag vill inte stressa eftersom jag ska gå i snökaoset :P Ja, men det har snöat ganska mkt så det känns som om det är snö överallt!!!

Det jag ser fram emot mest är att jag får träffa Richard! Även om jag egentligen ska dit av en annan anledning som ni kanske får reda på sen så småningom!

/ Kramis

Har inte ens börjat packa än :P

2009-02-19, 20:33:54 / Kategori: Allmänt
Detta är ju inte riktigt likt mig att jag inte ens har börjat packa inför resan imorgon! :P Jag brukar alltid vara flera dagar i förväg med såna saker...jag antar att jag har börjat lära mig lite, men det är faktiskt rätt så kul o börja tidigt för är det nått man längtar efter o göra så känns det som om det går fortare då. Det kanske bara är jag som tycker så :D

Imorgon är det etisk reflektion o jag undrar vad det är vi ska diskutera då för vi har nämligen inte fått nån uppgift i form av en artikel eller så...vi brukar alltid annars få det!

Ikväll blev det fruktsallad o jag fattar inte hur detta funkar, varför får man jämt samtal när man ska titta på tv, jag menar det är inte så jätteofta jag tittar på tv så när jag väl ska göra det så går det inte.....tja, jag tror det inte är meningen att jag ska se nått program helt enkelt :P

/ Kramis

Powerwalk + intervju!

2009-02-19, 15:06:01 / Kategori: Allmänt
Imorse vaknade jag pigg som en lärka klockan 8.00. Så jag åt frukost o tittade lite på the voice på kanal fem. Gick sen en powerwalk i snöyran. Tränade lite styrka här hemma! :D Sen duschade jag o sen gick jag till skolan. Vi skulle intervjua en till inför vår studie. Så idag var pilotintervju nr 2. Det gick ju bra detta o jag tror minsann att det kommer bli hur kul som helst med denna c-uppsatsen trots att det innebär en hel del jobb :D

Nu har jag suttit o pluggat scaling! Jag ska ju va handledare för år 1 nu på måndag hela dagen o jag har fått reda på att dem har scaling på fantomgubbarna då. Ja, men det ska nog också gå bra! Lägger även in musik på min mp3 från datan för jag ska ju ut o resa som en ping-pong boll nu den närmsta veckan, hit o dit! Haha!

/ Kramis

Powerwalk!

2009-02-18, 21:26:23 / Kategori: Allmänt
Var ute på en powerwalk! Även om det var kallt så var det ändå skönt att gå ut en runda o sen komma hem sen o in i värmen. Så nu myser jag med tända ljus o ett avsnitt av Grey´s Anatomy!

Denna lilla kotten på kortet fyller 2 år imorgon! Åh, tiden bara flyger iväg ibland. Jag har skickat kort så jag hoppas hon får det imorrn, lilla Emelie! Värsta gosbiten o sötisen!!!!
/ Kramis



Lina har fått tillbaks sin bra grej på bloggen!!!

2009-02-18, 18:43:14 / Kategori: Allmänt
Nu har jag äntligen fått tillbaks min bra sak på bloggen! Där man kan ändra texten o så...idag fick jag lov o tvätta om det jag tvättade igår för jag skulle sätta igång ugnen o jag tänkte inte på att det hade runnit över från fiskgratängen som jag gjorde en annan dag, ost....så det blev fan ett stort rökmoln härinne i lyan....så kläderna luktade så jaa, vad ska man göra....jo, det är bara göra om - dubbelt arbete älskar jag förstår ni :P

Vi har haft föreläsning om stroke idag o sen har sandra o jag kopierat o vidimerat våra examensbevis o sen så har jag vart ute o gått en liten runda med alfons o sandra. Han blev så glad o jag tyckte han var skitsöt!!!

/ Kramis

Tisdag o helt fullt upp!

2009-02-17, 21:52:08 / Kategori: Allmänt
Jag har pratat väldigt mkt i telefon idag...puh! Men ibland är det bara så :P Jag var o hämtade mitt pass hos polisen idag o i fönstret så står det en liten notis "Om du börjar likna ditt passfoto så bör du fundera på att ta ledigt o vila upp dig!" Hehe :P Nått i den stilen! Ja, men det är väl alltid så att man gör sig till eller det blir bara konstigt o det är ju inte precis så att man får välja bild. Hon som skulle lämna ut passet tittade konstigt på mig o sa att jag skulle kolla så att det stämde, o sen sa hon även "är det där du?!" Haha, o jag bara...ja, det är jag. Men på passfotot är jag både sminkad o har linser o håret uppsatt. Idag hade jag mina glasögon o var osminkad med mössa o bångstyrigt hår, så ja....inte konstigt att hon blev fundersam kanske :P Sen var jag på stan en sväng, kikade bara! Sen blev det lunch hemma o sen iväg till ögonläkaren på sjukhuset. Det var en blödning i ögat, alltså ett spräckt blodkärl o inget man gör nått åt! Det är bara o vänta tills det blir bra. När jag ringde o bara skulle rådfråga så sa dem...meh varför ringde du inte med en gång o sa att jag skulle komma med detsamma typ. O jag bara...jaha! Kunde väl inte jag veta heller!!! Innebandy blev det nu ikväll i kombination med tvättning. Skola imorrn - föreläsning om stroke eller snarare en enda stor diskussion för så brukar va fallet med den föreläsaren vi ska ha. Hon är rätt rolig av sig utan att ens veta om det :D / Kramis

Aerobics avklarad!!!

2009-02-16, 18:42:44 / Kategori: Allmänt
Det gick faktiskt bra med aerobicsen, men jag fattar inte varför de ska hålla på så o inventera förrådet just då...knasiga dem är. Men iaf det gick bra o allt är bara bra nu typ förutom mitt öga. Men optikern på synsam kollade på det idag o sa att det förmodligen var ett spräckt blodkärl. Hur kan man få ett spräckt blodkärl där om man bara ha sovit, snacka om vilka vilda västern drömmar man måste lyckas drömma för o få det.../ Kramis

Alla brev klara!

2009-02-16, 16:29:23 / Kategori: Allmänt
Nu är alla brev klara o ivägskickade. Sandra fick uppgiften att lägga dem på brevlådan för det var ändå på vägen hem. Vi var hemma hos mig o fixade med det. Imorrn kommer Alfons hem till Sandra, äntligen! Hon som har längtat så!!! Mysigt värre... :D Snart är det dags för mitt aerobicspass, det är idag som jag avgör om jag ska fortsätta med det eller inte. Tänkte ge det idag med o om det inte är bra då så lägger jag ner det. Styrelsen för hkif ska tydligen komma o det känns ju mindre bra, men det går säkert lysande ändå. Man måste ju tänka positivt, eller hur?! / Kramis

Knasigt med bloggen - där inläggen skrivs

2009-02-16, 15:23:21 / Kategori: Allmänt
Knasigt är det med bloggen! Fattar inte...men det fältet där man kan byta stil o lägga in bilder o så är borta o jag fattar inte ens vad supporten gjorde! Jo, hon skrev skicka över videokoden, den från youtube o jag fattade noll då. Jag hade ju inte problem med det. Att lägga in en video. Hon måste ha blandat ihop det med någon annans fråga!!!

VC - läskig spruta :P

2009-02-16, 12:46:54 / Kategori: Allmänt
Sandra följde med mig till VC för jag skulle ta en twinrixspruta...den första av 3. Den andra tas om en månad o den tredje sex månader efter den andra! Så fick jag spänna muskeln o dem bara oj, det var en muskel detta :P Haha. Det var en sjuksköterskestudent som vaccinerade mig! Men det gick ju bra, Sandra höll mig i handen! Denna är bra o ha i jobbet...jag hade tänkt ta den för ett år sen, men det blev aldrig av!!! Nu tränar Sandra på gymmet men sen ska hon hem till mig för vi ska fixa lite med c-uppsatsen. Vi har fått klartecken!!! Så vi kan börja skicka ut informationsbreven till tandhygienisterna. Snart ska jag äta lunch! / see ya...kramis

Långpromenad i den skimrande snön!

2009-02-15, 17:41:58 / Kategori: Allmänt
Sandra o jag gick en långpromenad o vi visste inte riktigt vart vi skulle gå så vi gick på o rätt som det var så hittade vi Sveriges lägsta punkt :D Häftigt, så Sandra o jag blev kulturnissar för en dag....inte något som vi hade räknat med! Alltid lika kul att gå på upptäcktsfärd!!! / Kramis

Sandra o jag = kulturnissar för en dag :P

2009-02-15, 17:40:06 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Sandra Torefalk

Ankorna var också på alerten i det fina snölandskapet!!!

2009-02-15, 17:38:47 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Sandra Torefalk

Lilla torg i Kristianstad!

2009-02-15, 17:38:07 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Sandra Torefalk

Sandra

2009-02-15, 17:37:02 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Lina Holmén med Sandras kamera :P tihi

Jag...grejen ovanför mitt huvud är där vattenytan skulle ha varit...

2009-02-15, 17:36:23 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Sandra Torefalk

Långpromenad runt Kristianstads smultronställen!

2009-02-15, 17:35:19 / Kategori: Allmänt
Fotograf: Sandra Torefalk

Tända ljus på myskvällar är obligatoriskt!!! :P

2009-02-15, 12:24:56 / Kategori: Allmänt

Målning av naglar hemma hos Sandra - myskväll!!!

2009-02-15, 12:24:24 / Kategori: Allmänt

Sandra mittemot på Thairestaurangen i Karlshamn...

2009-02-15, 12:23:15 / Kategori: Allmänt

Nina o Jag på Thairestaurangen...

2009-02-15, 12:22:44 / Kategori: Allmänt

Bild från igår!!!

2009-02-15, 12:01:46 / Kategori: Allmänt

Kära hjärtanens!!!

2009-02-14, 23:59:07 / Kategori: Allmänt
Idag vid ja, vet inte vad klockan var så ringer mamma o säger att ett blombud har ringt henne haha, men blommorna var till mig o de ställde dem utanför min dörr....de ville nog bara säga det! Jag ville ju hem med en gång!!! Sandra o jag skulle med tåget som gick 13.30 o så skulle Nina köra oss till stationen o så kommer det en ambulans i häcken o sen så tänkte Nina att ah, jag kör in här på denna gatan o vad gör inte ambulansfan då....jooo då ska den också in på samma gata o så var det möte samtidigt o det höll nästan på o bli kaos. Sen när ambulansen hade kört om o så, så körde Nina lugnt där inne o sen så möter vi ambulansen igen, ja då hade den vänt för de hade nog kört fel o vi åkte ju i en gul audi o det är ju inte så vanligt så de bara kollade på oss o skrattade lite o jag satt o höll på o skratta ihjäl mig....haha!!! Sen när jag kom hem hit till min lilla lya så mycket riktigt stod det blommor vid min dörr o det var en jättefin rosbukett med ett jättemysigt kort till... Du är helt underbar min snygging!!! Kan inte fatta det :D Nu ikväll har det vart myskväll hemma hos Sandra. Vi lagade flygande Jacob o så målade vi naglarna o hade oss...o kollade på melodifestivalen. Lilli o Sussie var med, dem lyssnade jag mkt på när jag var liten :P Coolt att de har gjort comeback, men de kunde faktiskt inte sjunga så bra...men de gick vidare till andra chansen som går av stapeln i Norrköping!!! / Kramis

14 februari = Alla Hjärtans Dag

2009-02-14, 12:42:33 / Kategori: Allmänt
Igår gick Nina, Sandra o jag på stan i Karlshamn o sen på kvällen åt vi på en Thairestaurang. Det var mysigt o på bordet fanns det ett stearinljus som bara rann o blev så där snyggt så det kändes nästan som att vi var på en stor skuta... det blåste nånstans ifrån på ljuset...var därför! När vi kom tillbaks till tjejlyan kollade vi först på filmen "Halloween" jag tyckte det var skitläskigt o satt med en hjärtekudde i knäet. Skrek till lite när det blev läskigt...Nina o Sandra bara skrattade :P Skulle jag nog med ha gjort om jag var i deras skor. Sen blev det "Interview with the legend" Det var lite segt så jag somnade till lite o Nina bara gaaahhh o jag vaknar ju till, blev ju skiträdd!!! Sen var det sovtajm o jag vaknade flera gånger av att det var kallt eller så hade kudden åkt åt sidan. Sov på hjärtekudden ska sägas. Imorse vaknade Sandra o jag jättetidigt o vi väckte Nina, men hon ville ju inte gå upp o vi var ju hungriga så vi gjorde frukost o kollade på "Urban legends" Den var också läskig, men slutet var inte bra!!! Nu ska snart Sandra o jag bege oss hem! / Kramis

När kommer våren?

2009-02-13, 08:41:16 / Kategori: Allmänt
För några dagar sen var det skönt o man trodde att våren äntligen var på väg, men icke...för i tisdags började det på kvällen att snöa i mängder o morgonen efter var det alldeles vitt ute. Det har minsann hållit i sig o jag tror inte att det har varit så mycket snö nån gång under min studietid här! Knasigt, jag tror vädret är förvirrat eller? Haha!!! Idag ska Sandra o jag till Karlshamn. Vi tar tåget dit, men jag har inte ens börjat packa än...för jag vet inte vad jag ska packa! Smart va :P Åt bovetegröt med blåbär o passionsfrukt till frukost idag! Mums!!! Många gånger så tänker folk helt fel o man vågar inte riktigt göra saker o till dem kan man ju säga "What do you wanna do, look at life or live it?!" Det citatet är något att reflektera o tänka över. För många beslut gör man kanske inte alla gånger för sig själv. Visst ska man tänka på andra, men man måste faktiskt tänka på sig själv också ibland! Imorgon är det alla hjärtans dag o det är därför vi ska åka till Karlshamn idag, jag längtar!!! Vi hade tänkt göra stan o sen ska vi även laga mat o mysa. Förhoppningsvis blir det även en kvällspromenad, hade vart skoj! / Kramis

Snöbollskrig?

2009-02-12, 21:47:32 / Kategori: Allmänt
Idag när Sandra o jag var i skolan så var vi på väg o pulsade i snön från Metropol till hus 18 o då var det nåra killar framför oss som höll på o lattja med snön. Till slut kom det ju en snöboll o den var inte långtifrån att träffa oss så jag med mitt temperament rafsa ihop snö o gjorde en snöboll o kastade efter dem...den kom nåra meter bara o dem skrattade så dem höll på o dö o jag gjorde det med :P Haha!!!! Snacka om lyckat, ja eller hur?! Nu är jag precis hemkommen från att ha varit ute i kylan på en promenad med Jakob, alltid lika skönt o bara snacka av sig! Listerinepaketet kom idag, jag har nämligen blivit med i något som kallas listerinevännerna o då får man produktprover o sen ska man dela ut det till sina vänner o såna man halvkänner o sen ska de få säga vad de tycker. Efter det ska en blankett fyllas i angående svaren. Skoj :D Fick förstårs en stor flaska till mig själv som tack :D Imorrn bär det av till Karlshamn för o hälsa på Ninis för hon har ju flyttat ihop med sin kille Fredrik där. Ska bli spännande o se hur hon har inrett lägenheten o hur den ser ut etc. / Kramis

Provintervju - pilot

2009-02-12, 09:03:59 / Kategori: Allmänt
Provintervju idag som står på schemat! Ska träffa Sandra klockan 10.00. Sen ska vi även träffa Carina, vår handledare, efter klockan 16.00 så dagen blir lite upphackad. Vi ska träna också på gymmet!!! De ringde från VC o jag ska dit på måndag o vaccineras! Behövs ju i jobbet också :D Här är en fin bild som togs runt nyår! Underbart härlig!

Försökte leka receptionist idag :p

2009-02-11, 19:47:22 / Kategori: Allmänt
Klinikdags igen :D Ja, jag var placerad i receptionen idag o det roligaste vi hade att göra där ute var att leka med luckan :P Haha, man kan säga att jag inte var så smart idag så jag tänkte ju inte på att det kom fler patienter så jag råkade stänga luckan ....hehe! På eftermiddagen hade jag administration o då passade jag på att ringa patienter. Jag har nu fixat så att nästa klinikdag är fullbokad o dagen efter det är det 3 patienter. Skönt o få fixa lite sådär, men samtidigt var det segt. Man tittade på klockan ganska frekvent!!! Imorrn är det provintervju som gäller! Äntligen kan vi sätta igång med c-uppsatsen! Vi skulle fixa vissa grejer ikväll som vår handledare tyckte att vi skulle ändra. Vi måste fixa en bandspelare imorrn också. Är rätt trött idag med, tänk att det är så alla dagar hehe...det är bara klockslaget som skiftar :P / Kramis

Jakob o mormonerna

2009-02-10, 21:46:37 / Kategori: Allmänt
Jag gick på en promenad med Jakob igårkväll o då frågade han mig om mormonerna hade vart på besök hos mig o det har dem ju inte. Men tydligen hade de vart hos Jakob. De frågade honom "vad tror du på?" o han svarade "välfärd..." haha o sen så hade de även med sig en bok o Jakob kunde ju inte låta bli o jävlas med dem lite när dem sa att denna boken hade dem fått av Gud o då sa Jakob " inte visste jag att Gud kan svenska!" HAHAHA!!!! Han är ju hur rolig som helst o det är underbart att ha han som kompis hehe :P Nu har jag spelat innebandy o volleyboll!!! Är helt slut o imorrn är det klinik, men jag är förpassad till receptionen :P Skönt på ett sätt faktiskt, där ute är iaf radion på så man kan chilla lite!!! / Kramis

Kyrkan är bokad :D

2009-02-09, 12:54:17 / Kategori: Allmänt
Wohoooo!!!!! Kyrkan är bokad. Jag kom på det när jag skulle ut o cykla att jag skulle ju åka till stan o kika in på pastorsexpeditionen. Några i klassen har tjatat om att vi måste boka kyrkan snart o idag gjorde jag det. Kvinnan jag pratade med var hur trevlig som helst! Hon sa att egentligen är det ju högskolans präst som man ska vända sig till så ska han ta kontakt med oss, men vet du... "jag fixar detta!" Så det blir alltså den 29 maj klockan 10.00 i kyrkan! Förmodligen riger högskolans präst o pratar med mig nån dag... oj nu ringde det precis...dolt nummer haha, när man talar om trollen! Trodde jag haha, näe det var från synsam o deras sms-tjänst funkade tydligen inte så de ville bara säga att mina linser har kommit! Det får bli morgondagens projekt att hämta dem :D Åh vad skoj det ska bli när man äntligen är klar här i Kristianstad med studierna. Jag längtar så mkt efter att få flytta så ni anar inte...dagdrömmer om det hehe!!!! / Kramis

Fredag!!!

2009-02-06, 23:48:33 / Kategori: Allmänt
Idag åkte Richard hem så jag har passat på o träna...alltså med andra ord cyklat o det är skumt väder idag med nån sorts fuktighet, men det regnar inte. Sen har ajg städat hela lägenheten. Har till o med hunnit med en promenad med Jakob nu på kvällen o sen när jag kom hem tittade jag på filmen "En djävulsk romans". Har för mig att jag faktiskt har sett den en gång, men hade nog glömt bort det :P. Kände igen den iaf!!! Ikväll så var mamma, min syrra o hennes barn i Cloetta center o kollade på Disney on Ice o jag fick höra att kottarna var väldigt lugna av sig o Emelie ville bara va hos mamma hela tiden, alltså mormor då ju :p Är ni med hehe!!! Snart är det semledagen o då blir det fullt ös i Linköping för min syrra i hennes café...kommer ju gå åt som smör i solsken ju haha!!! Skönt måste det ju ändå va i såna fall med en sån hektisk dag när andra dagar står lite mer stilla. Eller det är ju alltid stammisar, men det är kul med lite liv o rörelse!!! :D / Kramis

Ledig dag...regn o rusk o lite snö

2009-02-05, 12:59:17 / Kategori: Allmänt
Igår var det en bra föreläsning, så alla ni som inte kom missade något. Till slut var vi bara 8 kvar för många hade missat att den höll på till 15.00 o inte till 12.00 inklusive jag själv. Hon som höll i föreläsningen var riktigt med i tiden o hade till o med relaterat mycket saker till tandvården även om hon inte visste så mycket om just det ämnet, så hade hon letat fram saker. Detta tyckte jag var väldigt skoj, för många föreläsare bryr sig inte om det. De kör bara sitt gamla vanliga race. På kvällen gick Richard o jag in till stan o åt middag på Garvaregården o då började det snöa...fint var det!!! :D O sen när vi kom hem blev det film American pie "The bandcamp". Idag är det lite uschigt väder o det ska bli såå skönt när solen tittar fram o man äntligen får lite vårkänslor o blir mindre seg så det är positivt att det blir ljusare o ljusare, närmare bestämt 3 minuter varje dag :D Härligt värre!!! Nu ska vi snart gå på en promenad! Ska bli skönt o komma ut lite!!! Stökigt är det här hemma, men jag får väl ta en svängom med dammsugaren imorrn eller så! / Kramis

HLR idag, snacka om att det är svårt för Anne :P

2009-02-03, 20:31:10 / Kategori: Allmänt
Mini-Anne var den docka vi skulle rädda idag, men ingen av oss lyckades få liv i den :P Haha, snacka om torr humor :p Det var dagens prövning iaf. Att gå igenom HLR igen...repetition behövs ju alltid!!! Det ble aerobics igår, men det var bara 5 st som kom. Men ändå, det gick faktiskt bra också! Där blev jag lite förvånad faktiskt! Imorrn är det föreläsning om barn o smärta! Nu är det filmdags med snyggingen!!! / Kramis

Måndag!

2009-02-02, 13:15:03 / Kategori: Allmänt
Vaknade hur sent som helst....11.20. Inte likt mig o när jag vaknade var jag fortfarande trött!!! Hur kan det komma sig :P Jag vet inte vad som händer idag förutom att jag ska ha mitt aerobicspass som är första gången o jag hoppas att nån kommer idag då...annars hade jag kunnat hitta på nått annat! / Kramis

Söndag o bara mys!!!

2009-02-02, 13:12:02 / Kategori: Allmänt
Söndag o sista dagen på veckan! Bara mys o tv-tittande varvat med volleyboll...hjälpte Nisse med att hitta musik o steg till hans kurs i idrott o hälsa. Han ringde på lördagen o frågade mig o ja...det kunde jag väl ställa upp på så snäll som jag är :P Pratade lite med pappa på msn...går en aningen lättare o göra det där! / Kramis