Sista minuten

2009-07-27, 23:01:30 / Kategori: Allmänt
Nu har jag bokat sista minuten till Linköping. Det var faktiskt ett överkomligt pris på 171kronor! Inte illa va?! Så nu ska jag snart knoppa o jag hoppas att jag hinner träna imorrn, antingen om jag gör det här eller hemma i Linköping!!! Jag vet inte riktigt! Jag kommer fram vid 17.00 till Linkan så man kanske hinner o ta sig en cykeltur då :P Eller hur ska man hinna allt?

Tittade på Lipstick Jungle nu som gick klockan 21.00 på tv3 o jag måste säga att det är den bästa serien nu på länge! Jag har vart ett fan av Sex and the city o nu är det samma författare som ligger bakom denna serie :D Det är riktigt så att man längtar tills måndagskvällar. Annars brukar ju måndagar vara en dag man bävar över, eftersom det betyder slutet av helgen o början på en ny arbetsvecka. Men då har man något att se fram emot o som får en att njuta av att en ny vecka har börjat! :) Härligt va?!

Puss o nattis!

Måndag

2009-07-27, 18:42:40 / Kategori: Allmänt
"Kom igen, jag vet att de flesta härinne funderar på att hoppa av o gå ut härifrån, men hitta motivationen som just du har o utmana dig själv!!!"

Så lät det inne i spinningsalen idag när alla var dyblöta av genomdränkta av svett o orken var på botten o man var helt slut! Detta är så bra med denna spinninginstruktören, hon relaterar o vet precis när man är på bristningsgränsen...jag funderade faktiskt på o hoppa av o gå ut :P Men som tur var så gjorde jag inte det :) Är lite stolt över att jag kämpade mig igenom detta intervallpass idag! Tidig förmiddag var det då också 10.20-11.20!

Jag gick en sväng på stan i Vänersborg (lilla Paris) o kollade runt! Det visade sig att dem hade exakt samma filtdukar i mönster på Cervera som dem jag köpte på borett så nu vet jag vart jag ska gå om jag vill ha några fler. Förmodligen lutar det åt det hållet! De var underbart snygga o höjer upp mysfaktorn till max här hemma! :D Skoj när man trivs o känner en känsla av kombinerad mysighet o lyx.

Imorgon är det tänkt att jag ska åka till Linköping! Antingen blir det bil eller buss, men det lutar faktiskt åt buss. Swebus express blir det då i såna fall. Var i affären o köpte lite saker o även Aftonbladet. Skönt o kunna bläddra lite i en vanlig papperstidning och där stod det att det hade brunnit i Rinkaby i Sthlm o det var såå hemskt när man läste det för en mans fru och fem döttrar hade dött i branden o hans 2 söner är de enda som är kvar av hans familj. Tänk att livet kan ändras så fort, från en sekund till en annan :(

Ikväll nu körde jag en inpackning i håret o jag hoppas att håret blir lite snyggare! Mycket sitter i känslan av att få göra en inpackning o det känns som om man boostar sig själv o känner sig även lite mer tillfreds med sig också!

Nu har jag haft semester i 2 hela veckor, den tredje är i full rulle nu! Börjar igen den 24 augusti o en månad efter det är jag på kurs på den härliga ön Rhodos! Längtar dit, men det är dock lite pirrigt att flyga för första gången. Dem på jobbet har sagt att jag får sitta vid fönstret :P Hoppas att allt går väl med resan då :)

/ Kramis

Söndag

2009-07-26, 20:55:50 / Kategori: Allmänt
Fredagen bestod av bilåkande i nästan 5 timmar o slustädning av lägenheten i Kristianstad! Med 8 händer så gick allt med en rasande fart! Det blev jättebra o vi får se om de har något att anmärka på den 3e augusti. De har säkert alltid någonting eller hur?! Fortsättning följer!

Nu har jag gjort det mysigt i min lya i vänersborg. Mamma o jag passade på att gå på stan o kika lite i inredningsbutikerna i Kristianstad. Borett ger sån inspiration o har så coola saker tycker jag. Så jag köpte lite grejjer där o det blev kanonsnyggt. Tyvärr så blir det inga bilder än på ett tag för inne på just Borett så skulle jag ta upp plånboken ur väskan o ut åker mobilen o rakt ner på golvet. PANG! Där gick den sönder med bom o brak! Kul eller hur?! Nja, jag håller inte riktigt med om det. Så jag ringde pappa nu idag när jag kom hem, o han sa "ja, jag vet inte om man ska skratta eller gråta?!" Näe, det vet då inte jag heller. Det är ett redigt bra exempel på när jag är en klumpeduns med elefanthänder! :P

Imorrn hade jag tänkt träna! Hur ska man få motivation till att träna? Är det någon som har förslag?

/ Kramis

Tisdag 090721

2009-07-21, 14:42:12 / Kategori: Allmänt
Nu är Zingo såld för 200 spänn!! Jag la ut en annons på locket.se igår eftermiddag o fick svar redan idag o allt gick hur smidigt som helst. Faktum är att det inte är speciellt smart att ha en kattunge då man är allergisk. Dem var jättemysiga och hade redan en kattunge. De skulle även flytta så att dem fick va ute o så :D Skitbra!!!

Kommer dock att sakna henne för de senaste dagarna har hon varit helt underbar o sovit i mitt knä o så!

/ Kramis

Måndag 090720

2009-07-20, 18:39:09 / Kategori: Allmänt
Fick ett mess av syrran och de har åkt ner till Skåneland. En bit nedanför Malmö! Semester med tält o grejjer blev det i år! De har sålt cafét så nu ska syrran söka andra jobb!

Idag har jag testat Vattenpalatset här i Vänersborg o jag kan säga att det var knökafullt med folk. Inte för att klaga men den bästa simhallen hittills är nog Kristianstad och Linköping, inte för att jag har vart på så många olika :P Men ändå!

Vaknade med hur sjukt ont i ryggen som helst! Har ingen aning om vad det kan va, men jag kan ju säga en sak...det är iaf inte träningsvärk för jag har inte tränat sen i torsdags förmiddag! Spinninginstruktören i måndags sa att den timmen man är på ett pass är sin egen o då ska man lämna alla bekymmer o tankar utanför salen o fokusera på träningen bara. Andningen o musklerna för att få ut det optimala av sin träning. Har man ingen motivation - finns ingen kondition :P Det är ju faktiskt sant ändå! Håller ni inte med?! Motivationen måste finnas där för att man ska kunna prestera det bästa, annars blir man bara slapp o tänker på hur lång tid det är kvar på passet!

Städat har jag gjort här idag så nu är det någorlunda snyggt o rent igen, men i köket står allt ett diskberg, men man kan ju inte känna för o göra allt på en gång! :P

/ Kramis

Söndag!

2009-07-19, 20:40:31 / Kategori: Allmänt
Idag jag bara vart inne o slappat o inte gjort ett skit :P Jaja, men vissa dagar är bara såna. Till helgen ska jag ner till Skåneland igen o städa lägenheten inför besiktningen. Mamma o Erik följer med, de har helt sjuka regler på Krebo AB. Om en glödlampa inte funkar så måste man betala 500 spänn o sen är det andra kriterier också som de har som ingen annan normal hyresvärd har eftersom vissa saker är förbrukningsvara o har man bott där i tre år så är det ju klart att lägenheten inte är som ny. Men, men! Vad ska man göra liksom?!

Zingo ligger just nu bakom mig på kontorsstolen :P

/ Kramis

Vilken fredag :p

2009-07-17, 23:31:52 / Kategori: Allmänt
Idag har jag kört bil, det var ett tag sen...men det gick hur bra som helst! Precis som att om man inte har cyklat på ett tag, det är som o lära sig cykla...det sitter i ryggmärgen helt enkelt!

Från Alinge till Lilla Paris som är beläget och omtalat som Vänersborg! Idag blev det pizza o Cola för vi orkade inte laga nån mat eftersom hungern var för stor helt enkelt, men så får det inte bli varje dag för hur bra är det för kroppen? Undrar om det är så farligt som alla påstår eller har det o göra med vilken kroppstyp man är o hur man påverkas på det sättet. Ämnesomsättningen etc. Kan det inte bara finnas ett konkret svar :p Fast det finns det ju å andra sidan nästan aldrig!

Zingo är hopplös idag. Bara ska leka hela tiden. :p

/ Kramis  ♥

Busfrö

2009-07-16, 09:48:01 / Kategori: Allmänt
Nog för att man kan sätta sig i skiten en gång, men verkligen inte två gånger i rad. Nått borde man väl lära sig då man blir duschad :P Zingo tycker ju inte om o duscha så hon var något förbannad igår. Men har man skit på rumpan o på tassarna så blir det så :P

Igår var Richard o jag i Lysekil, det var rätt fint väder när vi kom dit på eftermiddagen. Men sen började det regna o det såg ite ut som om det skulle bli uppehåll heller så det var bara o ta bilen o åka hem igen. Det som skulle bli fint i veckan ju!! Men det vänder säkert snart igen!

Har dratt ut på o lägga på brevet till Högskolan Kristianstad om att få en generell examen, en kandidatexamen hehe, så brukar det bli när man inte har nått frimärke. Men nu har jag det o sen har jag bara glömt av det :P

Tänkte att jag skulle träna snart!

/ Kramis

Zingo!!

2009-07-14, 12:29:08 / Kategori: Allmänt
I söndags hämtade jag Zingo o hon är verkligen ett busfrö. Först så darrade hon när hon gick sen efter en halvtimma var det fullt ös o allt skulle ner på golvet. Hon älskar o leka med prasselpåsar, färgglada prydnadsstenar o nu har hon hittat ett nytt favvoställe vid fönstret.





Det har vart lite dålig update med bloggen, men det är för jag har vart helt slut när jag kommit hem från jobbet, men nu är det SEMESTER ända tills 24 augusti :D

Det ska bli gött, men jag är bra sugen på o åka till linköping snart!!!!


/ Kramis

Möblering o slit o släp :P

2009-07-07, 16:09:56 / Kategori: Allmänt
Igår fick jag ett ryck o fick för mig att jag skulle möblera om! :P Jag bar ner en fåtölj, ett tomt akvarie, en tvbänk, och en tv i förrådet... o sen bar jag upp skrivbordet i delar o monterade ihop det. Jag kan säga att det blev himla varmt efter för här finns ingen hiss utan bara trappor. Så jag kånkade alltså detta upp o ner i 4 våningar. :P Jag blev i alla fall nöjd och här kommer bilder på hur det ser ut hos mig nu! Det blev mysigare nu o sen har jag plats o ha datan o skrivaren nånstans också. Innan har jag suttit med datan i soffan, men det har jag kommit på att det inte är så praktiskt längre. Bättre att den står här.

Idag blev jag satt på pottkanten, men man kan ju inte kunna all fakta som rinnande vatten när det gäller parodontit, fast det borde göra det, så idag blev det råplugg på det o en uppfräschning av närminnet :p hehe!!!

Ska förmodligen köpa en kattunge. Jag var o tittade på en i söndags o jag ska hämta den på nu på söndag! Ska till affären o se om jag kan skaffa lite saker till den söta! :D Så jag inte känner mig så ensam här i min lägenhet!!! För det kan jag säga att det har jag gjort, men det är väl så antar jag när man flyttar. Det blir ju alltid en omställning när man flyttar o ska komma in sig i allt nytt.

Lite bilder :D



Mitt sovrum á la vardagsrum också. Tira in snedtaket, hur mysigt som helst eller hur :)



Mitt emot sängen står tvn perfekt om man vill slöa o så!


Köket har också ett snedtak o det är mycket ytor o skåp jämfört med min förra lägenhet.

 Andra sidan av köket. Diskbänk och kyl/frys etc.

Kramis














hej hopp

2009-07-02, 17:43:16 / Kategori: Allmänt
Idag är 4:e dagen jag har egna patienter :) Wohoo... Imorrn ska jag också ha det! Det gick jättebra idag med och patienterna verkar vara nöjda. Ventilationen fungerade inte idag heller, men reparatörsgubbarna var där idag och försökte fixa till den så vi får se hur det är imorrn! Jag jobbade 9,5 timme idag, kan ni tänka er! Och när jag säger "träligt" så vet ingen vad det är...dem bara va?!!! :P Hehe! Lätt o glömma att inte alla vet vad man menar. Men det är väl ganska lätt att lista ut eller?

Idag ska jag iväg o bada!!! Äntligen :D Ett stort leende är på mina läppar just nu :) Ska bli skönt för det är ju stonkahett hela tiden. Man ska ju egentligen inte klaga men som Ingrid sa, måste man jobba i värmen utan ventilation så har man rätt o klaga litegranna!!

Sportlife är riktigt bra här! Jag har kommit igång o tränat och det går jättebra. Igår var jag på ett gruppträningspass som hette S-core och som fokuserar på rygg och mage :D Helt underbart för det är såna delar som är jobbiga och tråkiga att träna själv. Ofta hoppar man ju över det :P Men nu har man inte en chans o komma undan :P

Ska nog köra spinning imorrn eller vi får se vad det blir!!!

/ Kramis

Ännu en värmebölja på jobbet

2009-07-01, 21:21:20 / Kategori: Allmänt
Idag var det fortfarande en väldans värmebölja på jobbet o när jag skulle öppna fönstret på eftermiddagen så blåste alla grejorna ner, mellanrumsborstar o annat, så det var ju bara till o stänga butiken igen :P Det gick bra att scala idag. Känner mig mer säker på tekniken just nu och hur jag vill ha patienten när jag scalar. Eftersom det var så varmt så gick vi ut och köpte sallad på KALASboden :) Dem har verkligen jättegoda sallader. Jag har testat taco innan så nu fick det bli räkor och självklart en ramlösa citron. Vi satte oss i parken o ockupperade två bänkar :P

Trots att det har vart så varmt så passade jag på att träna samtidigt som tvättmaskinerna rullade på där nere i tvättstugan. Jag tänkte ju att jag var smart som hade bokat en tvättid, men nu är det ju så att juli har bara 30 dagar o jag hade satt min plupp på dag 31 :P Ja så det kan gå, men som tur var är det ju försten till kvarn om det inte är någon som har bokat o det var det inte. Men andra vändan jag var nere där så var det någon annan som hade ställt sin tvättkorg där :p Osis för den helt enkelt!!! :P

/ Kramis