Första advent

2009-11-29, 10:32:07 / Kategori: Allmänt
Idag är det sista söndagen i november, vilket också innebär Första advent! Kändes härligt imorse när man kunde tända det första ljuset av fyra i sin ljusstake : )

Det blev att vakna tidigt idag då det var dags för tvättid! Skönt o bli av med den stora högen, men samtidigt var det jobbigt när klockan ringde vid 07.00. Ja, ni ser rätt...på morgonen jajamän!!! :P Senare idag lir det tomteparad i Alingsås. Det blir nog hur mysigt som helst!

Det är hur dimmigt som helst ute och säkert svinkallt också. Men det får man stå ut med nu när det snart nalkas Jul!!

Kramis ♥

Jul på Liseberg

2009-11-29, 10:25:18 / Kategori: Allmänt

Första gången som jag har gått på jul på Liseberg och jag hade föreställt mig att det skulle vara mer stånd och mer handgjorda saker att inhandla, men icke!!! Det var ändå mysigt o det blev mysigare och mer stämningsfullt när det började skymma på för då var alla fina ljusdekorationer tända i träden och så!


Bild hämtad från; http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.carlssonstrafik.se/files/resm%C3%A5l/sverige/liseberg/jul%2520p%C3%A5%2520liseberg-2.jpg&imgrefurl=http://www.carlssonstrafik.se/default.asp%3Fdep%3D494&h=300&w=400&sz=49&tbnid=qmJxS45svJDo1M:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Djul%2Bp%25C3%25A5%2Bliseberg&hl=sv&usg=__En6cyi_TzH_9g8ZQWWLI7HU1p0k=&ei=dD0SS9OvDIab_AbuvdXjBA&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CBkQ9QEwAw

Jag hade tyvärr inte med mig min egna kamera så det får bli en lånad version!!!


Världens bästa samtal

2009-11-26, 18:50:35 / Kategori: Allmänt
Hade världens bästa PU-samtal idag :D Känns så fantastiskt bra! Det ringde en snubbe o ville ha mig till Smilekliniken i Älmhult, det han inte visste var att jag redan jobbade på Smile i Vänersborg :P Snacka om att han blev darrig o chockad på rösten. Han visste inte riktigt vart han skulle ta vägen ;) Hehe!!!

Pratade med Nina förut o det var såå härligt o såå längesen vi pratades vid :D Det värmde!!!

Kramis

Äntligen Heeeelg!!!!!!

2009-11-20, 16:56:21 / Kategori: Allmänt
Äntligen är det helg!!! : D Som jag har längtat efter den!!! Idag bär det av till Alinge o imorgon ska det bli fint väder sägs det o då får jag passa på o gå en långpromenad. Imorgon är det även Feskefest :P Ska bli skoj det!

Kramis ♥

Pepparkaksdeg

2009-11-19, 20:32:02 / Kategori: Allmänt
Visst är det lite tidigt med att baka pepparkakor, inte sant?! Men det struntar jag i o gör det i alla fall. skulle jag inte göra det snart blir det inte av för i jul ska jag ju inte va hemma. Eller jag ska va hemma, hemma i LINKÖPING ;D Ska bli hur skoj som helst!!!

Har ätit en del pepparkaksdeg nu så nu är jag mätt på det :P Jag är iaf inte sugen på det mer!!!

Idag var det en lång jobbardag och jag har inte direkt orkat nått annat! Egentligen skulle jag ha tränat mer än vad jag har gjort denna veckan, men men. Vad ska man göra?!

Det var jätteskoj, jag fick ett sms av Nina tidigare idag på jobbet :D Det var uppskattat : )

Imorgon är det sista dagen på denna arbetsvecka o den har gått hur fort som helst! Inte klokt. Men det är inte långt kvar tills tisdag o biokväll med "New Moon" Wooohoo!!!


Kramis  ♥

Onsdag - lillördag!

2009-11-18, 20:21:40 / Kategori: Allmänt
Idag har halva veckan gått och det återstår rvå tuffa hästpass på kliniken de återstående dagarna... *pust* 06.40-17.10 imorgon, det är inte lite o bita i inte. Idag har det bara regnat o det känns som om jag har förkylning på G. Hoppas bara det inte blir värre, har inte tränat på 2 dagar nu bara för att jag inte vill att det ska bli värre.

Med denna lön skall jag få tillbaka pengar för vad jag la ut på läkarbesöket på rhodos. Att det har tatt såhär lång tid!!

Förresten, igår köpte jag årets första julklapp till syrran : ) Hoppas hon kommer tycka om den! Jag förstörde hela bloggen förut för jag skulle ändra lite i den o sen kom jag inte ihåg hur originalkoden såg ut så jag kopierade stilmallen o la in ett nytt tema o klistrade in den. Det blev totalt pannkaka. Som tur var räddade Björn upp det hela så nu är den hur fin som helst igen :) TACK!!

Ikväll är det Grey´s Anatomy igen! Igår somnade jag innan Desperate Housewives så jag hoppas jag kan hålla mig vaken hela programmet idag istället. Får la passa på att borsta tänderna o fixa till innan jag börjar titta...bara utifall att! Jobb tar på krafterna kan man ju lugnt säga!

Kramis ♥

Helgen i raketfart

2009-11-17, 14:05:57 / Kategori: Allmänt
Helgen gick jättefort! I fredags var det dags att åka till Norge och vad händer inte lite utanför Uddevalla när jag kör?! Jo, det börjar o toksnöa o sen fortsatte det hela kvällen o hela vägen tills dess att vi var framme. En resa som egentligen skulle ha tatt 3-3½ timme tog snarare 5 ½ timme. Vi åkte i 50 km/h! Det gick inte heller att köra om för det var så halt o slirigt också! När vi kom fram fick vi i oss lite mat som tur var, vid klockan 23.00 o då var vi helt slutkörda.

Helgen och Max navnefest var hur mysigt som helst! Jag fick leka lite själv med Max på söndagen innan vi skulle åka. Det var otroligt mysigt!

Igår, måndag, var det dags för ytterligare en arbetsvecka o snart har halva veckan redan gått. Såå skönt! I helgen blir det feskefest på lördagen. Egentligen var det meningen att jag skulle på bio för att se New Moon, men det var fullbokat i stort sett. Det var i alla fall inga bra platser kvar i göteborg så det blir på tisdag nästa vecka istället :) Har längtat som tusan tills den filmen skulle komma o nu är den äntligen här. Om ett halvår kommer SEX AND THE CITY the movie nr 2. :) Den ska jag självklart också se!!!

Ha de gött!

Lidköping o inte Linköping blev det idag!

2009-11-11, 19:11:48 / Kategori: Allmänt

Efter jobbet idag åkte jag till Lidköping för o checka in stan! Den var hur mysig som helst o det fanns till o med affärer o kolla i, till skillnad från lilla Vänersborg!!!

På jobbet idag var det inte så skoj i början på morgonen, hade inga patienter pga av sena återbud, lagom kul...ja eller hur. Sen hade jag en patient som har varit hos de andra hygienisterna o sen var det dags för utvärdering, egentligen var det ju inte så genomtänkt då jag aldrig ens hade träffat patienten innan. Men det gick la bra ändå trots detta!

Just nu lyssnar jag på Bandit-rock-skivan :) Bra är den! I helgen blir det Norge för min del - Navnefest lille Max! Skoj ska det bli, men vad ska man ha på sig tro?! Får väl testa alla plagg jag har hemma!

Imorgon jobbar jag hela dagen o sen är det bara fredag kvar sen är det helg! Tänkte att jag skulle passa på o träna imorgon! Blir förmodligen bara 2 dagar denna vecka men så får det bli. Bättre än ingenting o man kan ju inte träna varje dag ara för o kompensera att man ska va borta i helgen!

Nu måste jag ta ut linserna :p Har haft dem lite väl länge nu o det känns!

Kramis ♥


Söndag

2009-11-08, 14:33:32 / Kategori: Allmänt
Nu har mamma o Erik åkt hem! Det har varit jättemysigt i helgen. Vi har gått på julmarknad på Hunneberg, det är det berget som H M Konungen jagar älg på en vecka i oktober varje år. Denna marknaden har bara funnits i 2 år så den har inte blivit så stor som andra julmarknader är.
Efter det åkte vi till Cervera på Torp köpcentrum o köpte saker för mitt presentkort som jag hade fått där! Hittade en tallrik till min samlingsservis o sen Margretheskålar!! Dem lär ju hålla hur länge som helst! Sen var det tillbaks till Vänersborg för o göra mamma o Erik fina i munnen :D Skoj!!!
För övrigt så blev det en tvättdag o sen ska jag försöka masa mig iväg o träna. Det är så dumt att Sportlife inte öppnar förrens kl 15.00 på söndagar. Helst vill man ju träna på förmiddagar!!! Iaf jag :P
Imorrn blir det jobb igen!!!
Ha det!