Tyg

2010-02-21, 20:10:05 / Kategori: Allmänt
Idag var vi hemma hos Richards mamma o hans bonuspappa :) Hon sa att det fanns en hel del tyg som jag kunde kolla igenom och ta det som jag ville ha... så otroligt snäll!!! Jag hittade massor o nu har jag sytt en gardin till köket :)
Imorgon är det jobb igen som gäller och jag hoppas att mamma o Erik o Carina kommer nu på Lördag, att de kan åka fast det är såå mycket snö. Utanför oss är det nästan 1 meter vid balkongsidan o när jag skulle gå ut med soporna gick snön till knäna o jag höll på att ramla :P
Kramis

Snööö i stora lass

2010-02-20, 10:28:58 / Kategori: Allmänt
Här toksnöar det och blåser massa o har gjort det ända sedan igårmorse. När jag åker tåg till jobbet, som jag gjorde igår, brukar jag komma en halvtimme innan. Men igår stannade tåget innan Öxnered station i 10-15 min och sen rullade det in på stationen. Därefter fick vi ta bussen som inte skulle gå förrens efter 20 minuter. Så totalt kom jag en halvtimme försent istället för att vara ute i god tid. Vädrets makter kan man ju inte råda över...
Fick höra att taket på den nybyggda arenan i Vänersborg har nu rasat in!!! Inte är det det första taket som har rasat in och det lär heller inte bli det sista! Jag skulle egentligen ha åkt till Göteborg idag för att fika med Dan, men jag fick ställa in det...tyvärr!!
Tänk,  jag tror nästan alla...i alla fall många längtar till våren. Men jag undrar vart allt smältvatten ska ta vägen, det blir säkert översvämning på kuppen! Här kan ju Mjörn och ån ta emot mycket vatten eftersom det annars brukar vara ganska lågt med vatten den här årstiden, men övriga städer kan komma att få problem med detta!

Onsdag o nu har halva veckan gått

2010-02-17, 18:54:45 / Kategori: Allmänt
Onsdag idag o solen har varit på sitt bästa humör idag o strålat nästintill hela dagen...snart nalkas våren och alla känslorna kommer på en o samma gång :P
Jag har varit hemma från jobbet idag med, men imorgon blir det jobb igen för jag känner mig mycket bättre o nästan som en människa igen. Jag vet vad jag ska göra i helgen o det är att se om det finns något bra tyg till stolarna som ska få en makeover.
Igårkväll tittade jag på Trinny & Susannah styleakuten. Dem är såå bra o jag sitter fastklistrad i soffan hela den underbara timmen som de hjälper en kvinna med att klä sig bättre. Hörrni, ni ska vara stolta över hur ni är och självförtroendet får sig en knuff i rätt riktning bara man känner sig vacker och fin. Det är budskapet som de vill ge allal kvinnor världen över :)
Idag är det ingenting på tv :P Ska äta fisk med mos o grönsaker ikväll! Mums! 2 ½ men börjar snart på tv3. :)
Ha en underbart trevlig kväll med din kära!!!

Lite bilder från lägenheten

2010-02-16, 14:33:21 / Kategori: Allmänt
Här är lite bilder från lägenheten och även min walk-in-closet som inte har målats om än :P Det är ett projekt som får vänta litegrann!
Foto: av Lina


Foto: av Lina


Foto: av Lina

När man har flyttat till en ny lägenhet vill man att allt ska se fint ut med en gång, men i själva verket får man ta lite pö om pö...det är som ett gammalt ordspråk "Rom byggdes inte på en dag..." Det är likadant med allt, det får ta lite tid och så småningom blir allt bra i slutändan!
Idag snöar det ute...jo o vet ni?! Det ringde en kvinna från adressändring eftersom jag har flyttat o hon ville att jag skulle ta eftersändning och hon blev lite putt på att jag inte ville ha det o försökte övertala mig att ta det. Sånt tycker jag inte om och då blir jag oftast anti. Jag sa att jag inte ville ha det o hon malde på ännu mer. "Men då skickas ju all post tillbaks till avsändaren.." Jaaa, sa jag, det gör absolut ingenting! Hade jag bara kommit på detta i efterhand att jag kunde säga såhär istället; Det fanns ju en valmöjlighet att ta eftersändning och jag har ju redan gjort det valet att inte vilja ha det!
Min syster ringde nu :) skoj att få prata med henne. Hon kommer till mig nästnästa helg med mamma o Erik! Hon får sova här o mamma o Erik ville sova på hotell! Tänkte att hon o jag kanske kunde ha lite spa med ansiktsmask o sånt... Det var längesen vi umgicks bara vi.

Resterande omvandlingsobjekt....

2010-02-16, 13:58:22 / Kategori: Allmänt
Nu har jag lite bilder här på soffbordet och matsalsstolarna innan målning :)
Foto: av Lina


Foto: av Lina


Stolarna skall även kläs om i ett svart/vitmönstrat tyg. Finns fina tyger på IKEA! Förutom tyger så har de en massa bra saker :)

Byrån klar...check this out!

2010-02-16, 13:50:30 / Kategori: Allmänt
Nu är byrån äntligen klar!! Den blev vit och jag sparade knopparna/beslagen. Såhär blev resultatet;
Foto: Av Lina
Jag glömde dock att ta en "före"bild! Byrån var i alla fall brun och ganska så trist innan omvandlingen...
Kramis

förkylning är hemskt

2010-02-15, 13:59:21 / Kategori: Allmänt
Jaha, då var man förkyld igen då!!! Inte konstigt att kroppen roffar åt sig infektioner från höger o vänster när man har patienter som är förkylda!
Idag har jag inte gjort många knop, rätt skönt att bara slappa nu när huvudet känns som det gör... Nu får det bli lite positivare här känner jag :P
Igår var det alla hjärtans dag och jag hoppas att alla fick en underbart härlig dag. Här var det soligt o alla verkade passa på o va ute i det fina vädret!
Kramis

Renoveringsprojekt o nyskapande anda

2010-02-13, 15:52:35 / Kategori: Allmänt
Richard o jag var på Vinden o hittade en massa bra saker till ett väldigt förmånligt pris! Istället för att bara köpa nya saker till lägenheten så kan man köpa möbler på secondhand o göra om efter sitt eget tycke och smak.
* soffbord 95:-
* 2 stolar á 50:-
* byrå + tillhörade helkroppsspegel 150:-
Helt otroliga priser!!! Skoj o kunna göra något själv också :)
Soffbordet får lila färg, stolarna svart och sen ska jag klä om dynorna med ett vitt tyg eller vitt och svartmönstrad, byrån och spegeln får bli gräddvita så att det inte blir så mörkt i hallen!
Förra helgen var Sandra här o vi hade jätteskoj. Det var helt underbart att få gå på stan o prova kläder o kika på massor av saker. På kvällen kollade vi på melodifestivalen o hade spa hemma med ansiktsmask som var köpt på Lusch o som var gjord på kakao. Mums, choklad även för ansiktet :P Sen skrubbade vi läpparna med en produkt som också var köpt på lusch och som smakade bubbelgum. DEn var gjord på socker o det är tydligen ett bra peelingknep om man vill göra en egen variant hemma!
Bilder på hur det ser ut kommer senare! Förhoppningsvis :P
Kramis