Hello

2009-08-19, 09:12:33 / Kategori: Allmänt
Idag ringde klockan 07.30 fast jag fortfarande har semester. Sen nu väntar jag bara på att fastighetsskötaren ska komma o byta duschslang o munstycke för det var kaputt. Var säkert hundra år sen dem bytte det :P Vill ju va hemma för jag har egentligen fler saker att påpeka för dem som till exempel fuktskadorna på fönsterbrädorna i badrum o vardagsrum o sen tapeten att det är som bortrivet på vissa ställen. Ja, vi får se helt enkelt!!!

Tänkte att jag skulle iväg o träna idag också! Vill ju egentligen att dem ska ha vart här innan eller så tar jag med mig duschhandduk till sportlife istället för att det ska uppstå eventuella pinsamheter :P

Kramis ♥

Detta med blogg ...

2009-08-18, 14:17:12 / Kategori: Allmänt
Detta med utseendet på bloggen är svårt speciellt när man inte vet hur man ska göra :P Ganska logiskt eller hur?! Vill ju bara byta bakgrundsbild, men det funkar inte längre ...

/ Kramis♥

Vad hände i Lördags?

2009-08-18, 11:36:38 / Kategori: Allmänt
I Lördags kväll blev det bowling med grabbarna i Alingsås, det var väldigt skoj...jag ledde hela vägen o konkurrerade med Pär, men jag gjorde bort mig på ett slag ´som gjorde att jag förlorade förstaplatsen :P Men det var inte så pjåkigt ändå o komma tvåa :)

/ Kramis ♥



Tisdag - one week later

2009-08-18, 11:34:26 / Kategori: Allmänt
Superfint väder idag! Soligt med klarblå himmel, dock lite små vita fluffmoln :) Om en vecka börjar jag jobba, börjar på måndag :) Ser fram emot det, ska bli skönt att få det bättre ekonomiskt samtidigt som det är skönt att få mer erfarenhet o komma in mer i jobbet! 

Igår var jag o tränade en timme på gymmet! Det får nog bli varannan dag träning skulle jag tro, för annars sliter man ut kroppen o får ingen ork över till annat! Så imorrn är det träning igen om jag inte får ett ryck som gör att jag bara måste träna idag :P

Idag åker Sandra o hennes Mikko till KRETA! Hoppas dem får det underbart där :D 

Jag köpte svart fär igår som jag tänkte måla på mitt snedtak ovanför sängen. Sen är det tänkt att jag ska måla ett mönster i guld på det!!! Ser fram emot tills jag ska börja med det! Blir nog kanonfint :)

Gardiner är nått som jag inte ens har fått upp än i min lägenhet :( Det får bli en annan dag, jag vet ungefär vad jag vill ha, men alla gardiner man hittar är i stort sett bara vepor o jag vill ha en kåpa istället för det går inte o ha längre här eftersom jag har skrivbordet vid fönstret o så...

Kramis ♥



Tisdag 090811

2009-08-11, 19:12:44 / Kategori: Allmänt
Tänkte att jag skulle träna tidigt idag så jag cyklade dit till klockan 9.20 o då visar det sig att de inte öppnar förrens 10.00. Hade jag helt glömt att kolla :P Får skylla mig själv helt enkelt! Så jag cyklade hem igen. Handlade o bokade tid i tvättstugan så att jag kunde tvätta klockan 14.00-17.00. Tränade vid 12.00 istället :) Härligt! Sen var det bara att köra igång tvätten, har blitt mkt spring upp o ner i trapporna idag. Skulle baka paj också o hade tydligen inte tillräckligt med mjöl så det var bara att åka till affären igen o handla :P

Ikväll ska jag se:

  • Two and a half men 19.30
  • Stolthet o fördom 21.00
:)

Kramis  ♥

Nada

2009-08-10, 19:50:24 / Kategori: Allmänt
Idag har jag gjort absolut nada :P Det har åskat o regnat här idag! Kollade mest på tv, men försökte plugga på lite om parodontit, det gick dock inte så bra! Ikväll blev det ett träningspass; step o sen S-core på det :D Skönt!! Så nu väntar jag bara på ännu ett underbart avsnitt av Lipstick Jungle.

Förresten så går det en bra film imorrn på tv, kanal 3. Stolthet o fördom! Den ska jag förmodligen se :)

/ Kramis

Fredag, äntligen!

2009-08-07, 19:20:22 / Kategori: Allmänt
Idag är det äntligen fredag, ingenting som ungått någon hoppas jag! Var o tränade S-core 30 min o sen kondition i gymmet på 15 min! Skönt o starta dagen på det sättet! Sen blev det lunch hemma o sen drog jag till skräckleparken med boken o satte mig där, åh såå varmt det var i solen! Det var hur många som helst där. Tänk att en park kan blomstra upp så mycket på sommaren o va i full liv o rörelse för att på hösten/vintern va nästan tomt!

Nu håller jag på o förbereder lite inför grillningen i skräckleparken! Jag håller på o göra potatishalvor i ugnen till köttet som ska grillas i parken! Är hur hungrig som helst just nu, men men....den som väntar på nått gott!!!! :D

/Kramis

Gymmet

2009-08-06, 21:11:49 / Kategori: Allmänt
Jag kom faktiskt iväg till gymmet o tränade en timme :D Så skönt efteråt!!! Sen var jag i affären o handlade havregryn...gröt blev det till middag ikväll!!!

Imorrn hoppas jag på lika fint väder som det var idag! Tänkte i så fall gå en promenad eller eventuellt ta med boken ut en sväng :P

/ Kramis

Lugn dag vid vänerns fina brus

2009-08-06, 13:34:47 / Kategori: Allmänt
Idag gick jag ner till Vänern o satte mig i Skräckleparken! Tog med mig boken o mp3.n o vatten. Det var många andra som hade tänkt samma tanke :) Det är så härligt när det är fint väder!!! Man blir gladare då! Så fint det var där, jag satt vid båtarna o såg även lite fisk hoppa i vattenytan. Det var några som skulle bada också. Tjejen var modigare än sin badkruka till kille :P

Igår åkte jag till Göteborg o spelade tennis med Björn! Jag blev sopad på banan. Förlorade stort kan jag säga, men vad gör det...skoj var det ändå!!! :)

Nu är det bara drygt två veckor kvar tills verkligheten börjar igen! Hur ska man göra för att orka med annat när man jobbar?! Något tips, för antagligen blir man helt slut o sen orkar man eller inte känner för o göra så mkt när man väl har kommit hem o då försvinner ju all tid iväg på bara ingenting!

Pratade med syrran igår på bussen, hon lagade en massa mat för att frysa in o bara kunna ta fram som lunch. Smart idé.

Tänkte att jag skulle iväg till gymmet, tror ni man pallar det?! Ja, fortsättning följer säger jag bara :P

/ Kramis


Tisdag

2009-08-04, 17:22:43 / Kategori: Allmänt
Tvätt, plocka o rensa kläder samt träna har vart dem grejjorna som jag har pysslat med idag. Var på gymmet o tränade också, det var en tjej som var jättetrevlig där för jag visste inte hur en maskin funkade o hon berättade glatt det! :) Se vad jag ska träna imorgon! Det blir kanske ngt pass då, eller så ska jag gå en promenad eller nått sånt!

Nu är det fint i min lägenhet! Städa golven gör jag förmodligen imorgon!

Igår var bussen försenad till göteborg för precis när vi hade kommit ut på motorvägen utanför Linköping så var det ett vägarbete så bara det tog fan en timme :P Jaja, inte mycke o göra åt det. Sen hade jag urtypen av stockholmare bredvid mig, blond tjej som var inom modebranschen...egentligen skulle man ju ha passat på o försöka få in en fot där :p Haha, hade nog inte passat mig ändå!!

Igår var det Lipstick Jungle o även detta avsnitt var superbra!!!

/ Kramis

Update från LKPG

2009-08-02, 17:45:10 / Kategori: Allmänt
Lite update här från storstaden Linköping. I tisdags på kvällen blev det ett besök på cafét/puben vid Tannefors slussar. Löw var som vanligt där, men bara för o kolla läget! Vi träffade Eriks bror Anders o tillhörande Marianne! Jag blev lite yr i kolan :P Näe, men det blev allt 2 glas vin för min del!

I Onsdags cyklade jag på morgonen o sen så var det en runda på stan som stod på agendan, på kvällen blev det fiske  i Motala ström. På torsdagen var vi på kalas hos min kusin Leila för hon fyllde 12 år, i Motala. Tänka sig att jag hittade till dem med bilen fast det var så länge sen. Fiske blev det på kvällen/natten. Sen på fredagen blev det stan igen o sen Ikanohuset o så, lite spel på kvällen med föräldrarna o det var retrospelet som gällde! :) Det var skoj! Sen igår var det inte så mycket som hände. En sväng till Cloetta blev det o  det var hur mkt folk som helst så man kunde spy på det. Kön var hur lång som helst! Vi kom därifrån levande iaf :P Nästan lite som á la ullared! Kärringarna som kör med sina kundvagnar o egentligen borde det införas körkort på kundvagnar. :P Här var det dock såna korgar som var överallt o små barn som var som snoddar kring benen. Tur att man inte föll omkull :P Sen skulle vi se om det fanns ngn svamp i skogen men icke. Vi såg bara vildsvin som hade bökat runt i hela det skogspartiet vi var. Fiske i Värnasjön på kvällen/natten. Fick ingen fisk. Bara mört!

Idag, söndag har inte hänt speciellt mkt! Cyklade en sväng o imorgon hoppas  jag på att Carina o jag ska hitta på nått då!

/ Kramis