Volleybollträning

2010-08-31, 22:49:37 / Kategori: Allmänt
Första volleyollträningen är avklarad. Vi höll på i 2 timmar o nu är man bra mör i armar o för att inte tala om benen :P Men skoj var det!! Vi som inte hade vart med innan fick en egen tränare just idag så vi kom in i tekniken bättre hur man gör fingerslag, bagger, smash och serve. Det gick ganska så bra måste jag säga!! =) Härligt då!

Idag var det sista dagen jag var tandsköterska för denna gången...så imorgon börjar allvaret igen :P Jag har fått vara med om många spännande saker och fall vad gäller tänder. Det är en speciell känsla när man får chansen att assistera när specialisten opererar eller liknande för då ser man vad det är som man som tandhygienist missar och hur enormt svårt det kan vara att scala på vissa ställen. När man tycker att man har gett sitt bästa så blir resultatet ändå inte tillräckligt bra.

Det är många kunder som man får frågan om vad som är bra att skölja med eller vilken tandkräm man skall använda och i många fall är det tycke och smak, men i vissa fall är det bra att ta till sig rekommendationer som ges utav tex. tandläkaren eller tandhygienisten.

What else?

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera, men det har varit många bollar i luften just nu. Inte minst sagt så har vi börjat med att göra iorning ett akvarium som är skitstort. Mer om det kommer kanske senare i form av pics. Who knows?!

Nu är det sovtime!!

Sov så gott o dröm så sött!!!
XOXOXO Lina



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?