Vinterljus

2010-12-20, 08:21:09 / Kategori: Allmänt
I helgen var vi hemma i Linköping för att umgås med familjen och fira lilljul! Det var jätteroligt o barnen fick varsin tattoo-penna av oss o de ville måla på mig hela tiden :) O självklart fick dem det. De är så söta o goa. Snart ska dem åka till Thailand!

Som sagt så åt vi gott o umgicks. Senare på kvällen begav vi oss ut i snön och vinterkylan för att betrakta det fina vinterljus som Linköping var utsmyckat med. Det har ju blivit väldigt populärt i många städer att man dekorerar med fina ljus o ovanliga ljusarrangemang och att det finns guidade turer och en speciell slinga som man går. Det var hur häftigt som helst. I år hade de hittat på att lysa upp S:t Larskyrkan med en adventskalender, där en ny lucka öppnas varje dag. Det är bilder som barn har målat som visas :) Fint! I trädgårdsföreningen hittade vi "Blingblingen". Det är kulor av plast med kristallkronor i. Men i år lös dem inte. Ett annat år hängde de utmed kinda kanal, men inte i år.

På Söndagen var vi på Brunneby musteri o kollade. Vi köpte den goda musten :) Finns två sorter som är så otroligt goda. "Herrgårdsmust" och "Enbärsdricka". Mums!! Detta blir det på julafton.

Julafton är tänkt att tillbringas med nära o kära i Alingsås detta år!

Idag blir det jullunch på jobbet, långt möte och gruppfotografering av vi somjobbar på kliniken. Då gäller det att snygga till sig då :p

Ha det gott!!



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?