Yeeeesss

2011-01-04, 20:47:57 / Kategori: Allmänt
Jag gjorde det!! Jaaaa, jag masade mig iväg till gymmet i alla fall, fast jag egentligen inte hade motivation till det. Det handlar om att kunna göra träningen kul o då ser man automatiskt fram emot att få träna. Men det är svårt att göra träningen till en rolig del. Har ni några TIPS??

Ikväll blir det en sen middag. Det blir stekt kyckling med Bonjour cuisine scarlottenlök o gräslök med pastafjärilar till. Till efterrätt blir det lite chokladglass.

Hade inte med mig någon lunch till jobbet idag så det blev en banan till lunch idag. I KNOW - BAD STUFF!! Inget bra att bara äta en banan. Appropå detta ämne med bananer så var det en het diskussion på jobbet om just bananer. Det var vid frukostfikat som ämnet kom upp då en av kollegorna ville ha en banan. På fruktfatet fanns det bruna bananer som var lite äldre o sen nya fräscha gula o alldeles perfekta bananer. Kollegan bad om en gul banan´o det fick hon också av en annan kollega som satt i närheten av fruktfatet. Helt plötsligt startar den heta diskussionen...en annan kollega sa " man måste äta upp de äldre bananerna före" Då sa kollegan med den gula bananen i handen att hon inte tycker om bruna bananer. "Det är väl inget fel på dem" -får hon till svar, varvid kollegan som sitter vid fruktfatet utbrister "men om du tycker om bruna bananer så mycket kan väl du äta dem till lunch tillsammans med din fil!!" Det roligaste av allt är att efter lunch är dem bruna bananerna BORTA!! Sen kommer ytterligare en person o är med i diskussionen efter ett antal timmar o förespråkar om hela den process det tar för en banan att komma till Sverige genom import för att man sedan bara ska slänga bort dem.

Diskussionen pågår o sterilen o runt om hela dagen. Man kan ju nästan undra om det inte är något annat som ligger bakom denna diskussion, men att det uttrycker sig som detta iställetför att ta den riktiga diskussionen på allvar o rensar luften?!

See ya later alligator!!



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?