If försäkringsbolag & babyskydd

2012-04-24, 09:28:51 / Kategori: Baby/barn
R och jag har bestämt oss för att inte köpa ett babyskydd, utan vi tänker hyra babyskyddfrån IF Försäkringsbolag. Vi kommer att hyra alla stolar där. If beskriver att för dem är säkerhet det viktigaste och därför samarbetar dem med HTS som är världsledande inom bilbarnstolar. Märket på stolarna är BeSafe och har blivit utvalda i "bäst i test" samt fått många utmärkelser. Stolarna är snyggt designade samtidigt som de håller högsta säkerhet och komfort.

Fördelarna med att hyra ett babyskydd/bilbarnstol är att man får stolen utbytt om det tråkiga som en bilolycka skulle inträffa samt om den blir stulen. Efter hyresperioden får man behålla den sista stolen som barnet kan ha tills den är 10 år.

If var snabba på att skicka ut stolen så vi fick hämta den igår :) Vilken lycka!! Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag fick se den för då kändes allt helt plötsligt mycket verkligare. Nu är det bara lite småsaker som vi inte har fixat än och det är bland annat en kudde till babyn. Vi fick höra på föräldrargruppen att vi skulle ha en kudde till babyn och man skall lägga barnet så att axlarna vilar lite på kudden också. Babyolja och blöjor är en annan sak vi inte har införskaffat än samt en badhanduk med luva på. Det känns som om man kommer på nya saker hela tiden :D

Coming up: Bild på bilbarnstolen



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?